• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #49072  autor: bannau
 27 sty 2006, 11:28
Hej. Mam stałe łącze w kablówce ICPnet od ponad roku. Przez cały zeszły rok miałem jedno IP na stałe... Ostatnio zauważyłem jednak, że w ciągu chyba 2 tygodni admin zmienił mi IP co najmniej 3 razy... O co chodzi? To nie TPsa...
Nie dosc ze chyba jeszcze nigdy nie mialem takiego transferu za jaki place (1,5Mb/s), to jeszcze cos kombinuja za moimi plecami...
 #49317  autor: Sirmark
 28 sty 2006, 01:40
bannau pisze:Hej. Mam stałe łącze w kablówce ICPnet od ponad roku. Przez cały zeszły rok miałem jedno IP na stałe... Ostatnio zauważyłem jednak, że w ciągu chyba 2 tygodni admin zmienił mi IP co najmniej 3 razy... O co chodzi? To nie TPsa...
Nie dosc ze chyba jeszcze nigdy nie mialem takiego transferu za jaki place (1,5Mb/s), to jeszcze cos kombinuja za moimi plecami...
pewnie w umowie nie masz informacji o stalym ip?
jesli nie to nie pozostaje ci nic innego jak tylko zagadac deliktnie z adminem i zapytac
czy niebylby sklonny pozostawic ic jednego ip i go nie ruszac.
o ile w ogole jest to dla ciebie wazny aspekt

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#54555  autor: Osk92
 17 lut 2006, 23:04
A czy to jakaś straszna wada ? W dodatku jeśli masz większy transfer niż płacisz to sama radość :lol: Jesli Ci to przeszkadza to nic nie mówie ale jeśli to nie przeszkadza... no nie wiem.