• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #52833  autor: bubu1
 10 lut 2006, 08:12
kończy mi się umowa w orange i po 4 latach dają mi 79 minut na rozmowy i 200 zł taniej telefony:) rachunki miałem na poziomie 100 zł i więcej, więc mam pytanie jaką sieć można wybrac bo wydaje mi się że po 4 lata powinni cos więcej dać, prosze o podpowiedz z kim podpisac umowe:)
z góry dzięki

#52834  autor: mucuss
 10 lut 2006, 08:19
napisze Tobie tak...ostatnio mama miala podobny problem...bądż cierpliwy i nie reaguj zbyt pochopnie...za każdym razem gdy dzwonili do mamy dawali lepsza oferte...możesz tez spróbować postawić Twoje warunki...jak to nie pomoze to dopiero wtedy myśl nad zmiana opa. pozdrawiam

mucuss

#52888  autor: rafcyk
 10 lut 2006, 16:01
Przedluzyc umowe bez telefonu, z duza iloscia darmowych minut

#53084  autor: wujekm
 11 lut 2006, 01:44
źle Ci się wydaję. Samo to że jesteś 4 lata wiele nie znaczy. Podobnie samo to, że płacisz rachunki po 100zł też wiele nie znaczy, bo jeżeli 80-90% tej sumy to abonament to Ty w sumie tylko spłaciłes telefon i nic specjalnego Ci się nie należy. Dużo jest takich, co biorą najlepsze telefony ale w drogich abonamentach. Następnie ledwo co przez dwa lata udaje im się ten abonament opłacać a po skończeniu umowy narzekają na nie specjalne warunki przedłużenia. Hahaha

Są też osoby, które biorą zwykłe proste telefony w niskich abonamentach a po skończeniu umowy dostają zajebiste aparaty i jeszcze do tego rabaty na obniżenie rachunków i tym się należy, bo sobie wygadali to. Nie ma nic za darmo, coś za coś

Ja używam dwóch numerów i obydwie sytuacje mam. Dla jednego dostaję zwykłe warunki, nie rzucające na kolana ale zaś dla drugiego regularnie otrzymuje pełen wypas.

#53085  autor: rafcyk
 11 lut 2006, 01:48
Eh to ja juz wole byc w prepaid

#53093  autor: kallafior
 11 lut 2006, 09:06
wujekm dobrze, że tak to wyjaśniłeś. Może co poniektórzy zorientują się, że trzeba zasłużyć na niektóre rzeczy :)

Obrazek
Obrazek