• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #52721  autor: Niania24
 09 lut 2006, 18:12
Witam !!!

Chcialbym zasiegnac waszej razy jaki jest dobry telefon za gora 500zl moze byc na abonament gora 50zl (siec obojetna). Ten fon powinien miec zlocze kart pamieci lub duza wbudowana pamiec musi odtwarzac mp3 i miec wbudowany aprat minimum 1.3 mpix. Prosze o pomoc !!!!

#52722  autor: Osk92
 09 lut 2006, 18:16
Polecę po linii Kamila1221 :D :P Za tę cenę sądzę że nie trafisz lepszego jak Sagem My-X6-2. Szkoda tylko że w Orange'u...

#52724  autor: Niania24
 09 lut 2006, 18:21
Nio tez tak sie zastanawialem nad tym sagemem posiadam w tej chwili myx-7 i powiem ze sprawuje sie tak sobie ;/ najgorze jest w nim ze wolno chodzi i sie czesto wiesza i boje sie ze ten myx6-2 tez taki jest i do tego posiada orangutowskie menu ehh czytalem ze to menu jest do du*** i wolabym normalne sagemowskie ale to juz cena fona siega do 800zl w sklepie ;/

#52726  autor: Osk92
 09 lut 2006, 18:30
Więcej Ci powie Kamil1221 bo on jest userem tego telefonu.
A to orandżowskie menu to totalna poracha... jest :smt078

#52733  autor: tomekk
 09 lut 2006, 19:08
Obawiam sie ze w tej cenie TYLKO ten sagem spłnia wszystkie wymagania...
Moze byc jeszcze samsung d500 w plusie :wink: ale on kosztuje 600 pln

PS: WOW wreszcie ktos z Siedlec :D :)

#52737  autor: Dragon
 09 lut 2006, 19:18
skoro 7 ci sie zacinala to 6-2 tak samo bedzie sie zacinala, no a 6230i nie kupi sie w abonamencie za 500zl ?

#52742  autor: kamil1221
 09 lut 2006, 19:33
Wiesz mi moj sagem zawiecha chwyta dopiero wtedy kiedy musze szybko wyjsc z odtwarzacza muzycznego i panicznie wciskam pare razy czerwona sluchawke.
A tak to smiga rowno - moze to przez to ze nie mam zgnilej pomaranczy w telefonie??
Chociaz 100% menu sagemowskiego tez nie mam !!!
Bawilem sie pare razy myX7 i nie zauwarzylem aby sie zacinal.
Aha i jeszcze do mnie dzisiaj jakis koles na e-maila napisal co moge powiedziec o tym sagemie.
Czasem juz mi sie po prostu nie chce pisac tego o tym samegemie !!!! moze bede kopiowal kazdy post <hihi> ale to wtedy bedzie spamowanie!!!! :smt005

#52759  autor: kallafior
 09 lut 2006, 20:25
No to tak jak kamil1221. Sagem chyba jest najlepszym wyjściem. Gdybyś był w stanie dołożyć prawie 300zł to bym Cię zaczął namawiać na n6630 :smt005 . Ale w takim wypadku to Sagem wygrywa.

Obrazek
Obrazek