• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 11
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

#4354  autor: Pero
 26 kwie 2005, 11:32
Więc wydaje mi się, że zatraciliście ducha mojego "wywodu" - SS mają obecnie zastąpić telefon stacjonarny TPSA ze socjalką, nie mówię tutaj o rozmowach za free z TPSA czy Tele2 (zresztą sam korzystam z tej drugiej opcji) z abonamentem 85 czy 72 zł. To nie ta półka. Chodziło mi o to, jak bardzo jest w stanie sieć komórkowa zbliżyć się do stacjonarek.

Nie pominąłem wyżej kwestii rozmów przychodzących ze stacjonarek - są drogie, ale z drugiej strony to nie Ty za to płacisz :)

#4356  autor: Piotr
 26 kwie 2005, 11:35
Pero pisze:Chodziło mi o to, jak bardzo jest w stanie sieć komórkowa zbliżyć się do stacjonarek.
Do tego zbliżenia to by się jeszcze przydało obniżyć ceny połączeń do innych sieci. Jak by tak np. SS przywali stawkę 50-60 gr. z VATem za minutę do innych sieci hmm... można by było o czym rozmawiać :D
Pero pisze:Nie pominąłem wyżej kwestii rozmów przychodzących ze stacjonarek - są drogie, ale z drugiej strony to nie Ty za to płacisz :)
Nie płacę bo nie dzwonie na komory ze stacjonarek 8) :-D

Pozdrawiam.

#4374  autor: Rysio
 26 kwie 2005, 16:02
Ja generalnie jestem zadowolony "cenowo" w SS 24gr to naprawde tanio....

#4425  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 08:40
Ja przesiadłem się na SS wczoraj i powiem wam szczerze, że też jestem zadowolony - chociaż jeszcze nigdzie nie dzwoniłem i nie SMSowałem :-D

Mam jednak do was pytanie. W sumie na karcie SIM z zestawu starotowego ma być 16 zł. 3 zł dostajemy na starcie a 13 po 24 godz. od zalogowania się do sieci. Czy za zalogowanie się do sieci mam rozumieć np. wysłanie SMS czy też wykonanie połączenia?

Pozdrawiam serdecznie.

#4431  autor: xlord
 27 kwie 2005, 09:24
Piotr pisze:Ja przesiadłem się na SS wczoraj i powiem wam szczerze, że też jestem zadowolony - chociaż jeszcze nigdzie nie dzwoniłem i nie SMSowałem :-D
...
Ty jestes marzeniem producenta margaryny do kanapek jedzonych na dzialce praowniczej :-D :-D :wink: ;-)

Pozdrawiam

#4438  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 10:35
Xlord o co ci chodzi bo nie do końca zrozumiałem twoją sentencję :-D

PS. Chyba mi IQ spadło po wczorajszej maturze :-D

Pozdrawiam.

#4451  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 11:06
Piotr pisze:Czy za zalogowanie się do sieci mam rozumieć np. wysłanie SMS czy też wykonanie połączenia?
Dokładnie to.
 #4456  autor: kulboj
 27 kwie 2005, 13:11
Jak już jesteśmy przy ss to ja mam też pytanie.
Od wczoraj jestem posiadaczem ss/jak narazie na próbe/ i zastanawiam się czy nie przesiąść się na stałe.
Pytanko:
jak mają się ceny w planie standardowym tp (lokalne i międzymiastowe) i jakie jest naliczanie - impuls-to znaczy ile?
Co wychodzi taniej biorąc pod uwagę tylko koszt rozmowy ?(nie licząc abonamentu tp) - sami swoi czy plan standard ?
Z góry dzięki!

#4457  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 13:12
WitekT pisze:
Piotr pisze:Czy za zalogowanie się do sieci mam rozumieć np. wysłanie SMS czy też wykonanie połączenia?
Dokładnie to.
Wituś jak zawsze trzyma fason udzielająć fachowym odpowiedzi 8)
Mam jednak jeszcze w związku z tymi kartami SIM jedno pytanie. Otóż jak sprawa wygląda jeżeli np. nową kartę SIM włoże do aparatu ale nie wykonam z niej żadnej połączenia? Czy taka karta jest nadal widziana w systemie operatora jako nieaktywna (np. że leży cały czas na sklepowej półce i nikt jej nie kupił) a co za tym idzie jeżeli ją wyjmę i schowam do szuflady na np. 2 lat to po tym okresie ona jest nadal jak by aktywna?

Pozdrawiam serdecznie.

#4461  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 14:31
Termin "przydatności do spożycia" jest zawsze nadrukowany na opakowaniu. :)

#4462  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 14:35
Tak się patrzę Wituś na to całe opakowanie od SS i żadnej daty ważności karty nie dostrzegam - chyba, że źle szukam 8)

#4465  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 14:57
Hmmm... Nie mam teraz pod ręką żadnego zestawu SS, żeby to zweryfikować...

#4466  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 15:28
WitekT pisze:Hmmm... Nie mam teraz pod ręką żadnego zestawu SS, żeby to zweryfikować...
Wituś jak jednak dorwiesz zestawik w swoje łapki to daj znać jak się sprawy mają :D

#4473  autor: Rysio
 27 kwie 2005, 15:58
SS jest SUPER!!!!!! chodzi mi o cene polaczen :-)

A mam pytanie odnosnie "ciekawostek" typu wiadomosci sieciowe moze jakies kody...???

#4476  autor: Piotr
 27 kwie 2005, 16:11
Rysio pisze:SS jest SUPER!!!!!! chodzi mi o cene polaczen :-)
W tym temacie SS są bezkonkurencyjni :-D
Rysio pisze:A mam pytanie odnosnie "ciekawostek" typu wiadomosci sieciowe moze jakies kody...???
Z twojej wypowiedzi wnioskuję Rysiu, że chodzi Ci o kody tego typu jakie oferuje swoim abonentom np. SIMPLUS. Z tego co się orientuje w SS jest tylko jeden służący do sprawdzania ważności konta -> *125#

Pozdrawiam serdecznie.

#4504  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 21:24
Plus GSM (czyli sieć, w której działa Sami Swoi) nadaje wiadomości sieciowe na kanale 50. To by było wszystko. ;)

#4511  autor: Sirmark
 27 kwie 2005, 23:14
Piotr pisze: Wituś jak jednak dorwiesz zestawik w swoje łapki to daj znać jak się sprawy mają :D
no wiec na ww. opakowaniu nie stwierdzilem informacji w postaci terminu waznosci.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#4512  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 23:27
TakTak ma, S+ nie ma. POP chyba też ma.

#4515  autor: xlord
 27 kwie 2005, 23:45
Piotr pisze:...PS. Chyba mi IQ spadło po wczorajszej maturze :-D ...
WitekT pisze:...Dokladnie to. ...
Masz odpowiedz :wink:

Pozdrawiam

#4519  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 23:53
Dementuję jakoby. :smt110 :-D
  • Strona 6 z 11
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7