- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Ja ten telefon dostałem w swoje ręce dopiero 2 dni temu. Cóż mogę o nim powiedzieć... telefon przyzwoity, wygodny w obsłudze, nieźle wykonany itd. Minus - niewygodna klawiatura jak dla mnie. Ale całokształt oceniam na 5- 

c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P
Nokia - zakała telefonów
Nokia - zakała telefonów

Tak, wszystko nim cofasz o jedną pozycję do tyłu.castagnet pisze:Czy w Delphi środkowym klawiszem można się cofać jak w Monte?
Możesz.castagnet pisze:Czy brak kinetycznego przesuwania oznacza że nie mogę palcem przesunąć np. tekstu w dół?
Tylko jeśli chcesz listę przesunąć w dół, to palcem robisz ruch w dół, a nie jak w telefonach z przewijaniem kinetycznym - w górę. I odwrotnie.
Jak nie miałeś wcześniej z tym do czynienia, to można się czasem machnąć na początku.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym 

Używałem przez chwilę Delphi... jedna rzecz która od razu rzuciła mi się w oczy jest książka telefoniczna. Żeby znaleźć kontakt trzeba albo od litery "a" przesuwać w dół albo trzeba użyć opcji "szukaj"? Przecież to niewygodne. Dlaczego nie ma opcji żeby po prostu przy włączonej książce tel wpisywać na bieżąco pierwsze litery a kontakty same się segregują? Większość telefonów tak ma!
I tak samo jest z pisaniem sms, żeby dodać odbiorcę wiadomości trzeba:
1.kliknąć w pole odbiorcy
2.kontakty
3.szukaj
4.wpisanie nazwy
5.zaznaczenie "ptaszka" kolo kontaktu
6.dodaj
I dopiero mamy dodanego odbiorcę... jak dla mnie paranoja. Punktu 3 i 5 powinno nie być!
Chyba że ja nie umiem inaczej
Kolejna idiotyczna rzecz:
widok skrzynki odbiorczej sms: za duża czcionka! Widać tylko 3 wiadomości w trybie pionowym, a w trybie poziomym 1, to jest po prostu żałosne... nie da sie oddalić tego widoku? W S7220 widzieliśmy chyba z 5 albo 6 smsów, pomimo że miał mniejszy wyświetlacz.
I tak samo jest z pisaniem sms, żeby dodać odbiorcę wiadomości trzeba:
1.kliknąć w pole odbiorcy
2.kontakty
3.szukaj
4.wpisanie nazwy
5.zaznaczenie "ptaszka" kolo kontaktu
6.dodaj
I dopiero mamy dodanego odbiorcę... jak dla mnie paranoja. Punktu 3 i 5 powinno nie być!
Chyba że ja nie umiem inaczej

Kolejna idiotyczna rzecz:
widok skrzynki odbiorczej sms: za duża czcionka! Widać tylko 3 wiadomości w trybie pionowym, a w trybie poziomym 1, to jest po prostu żałosne... nie da sie oddalić tego widoku? W S7220 widzieliśmy chyba z 5 albo 6 smsów, pomimo że miał mniejszy wyświetlacz.
Telefon moim zdaniem świetny dla nastolatków, szczerze mówiąc sprzedaje się go najwięcej w mixach:) Jak na swoją półkę cenową to naprawdę ciekawy. Myślę, że zaczyna robić się bardzo popularny po wprowadzeniu przez opów. Ktoś chce pisać smsy - świetny wybów. Jak zależy na internecie czy jakości rozmów to nie polecam.
I think I'll try
Defying gravity
Defying gravity
Mi nie odpowiada klawiatura. Za mało wypukła, za małe klawisze i nie mają fajnego skoku.
Poza tym przy rozsunięciu da się tylko smsa napisać, więc lipa.
Tył się szybko rysuje, jak w Avili.
Ale za swoją cenę, fajny bajer.
Poza tym przy rozsunięciu da się tylko smsa napisać, więc lipa.
Tył się szybko rysuje, jak w Avili.
Ale za swoją cenę, fajny bajer.
SE: T610i, K750i, W660i, W880i, 2x W910, C902
Nokia: 2600, 5300, 6300, N73 ME, 5610, 6230i, E51, 5800, E72
Apple: iPhone 3G 8GB
Motorola: V3xx, V8
Samsung: 2x U900, F480, Galaxy S
LG: KU990, Shine
BB: 9300
Obecnie: Samsung Galaxy S/ BB 9300
Nokia: 2600, 5300, 6300, N73 ME, 5610, 6230i, E51, 5800, E72
Apple: iPhone 3G 8GB
Motorola: V3xx, V8
Samsung: 2x U900, F480, Galaxy S
LG: KU990, Shine
BB: 9300
Obecnie: Samsung Galaxy S/ BB 9300
Nie rozumiem.Bos pisze:Poza tym przy rozsunięciu da się tylko smsa napisać, więc lipa.
Pisać możesz przecież na klawiaturze ekranowej w pionie, a po rozsunięciu telefonu możesz go też używać w landscape póki masz rozsunięty telefon.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym 

Poszukam dzieki. Bo powiem szczerze ze internet na samsungowskiej przegladarce to jakas masakra. Musze cos znalezc i probowac bo innaczej trzeba bedzie sprzedac to cacko a juz sie przyzwyczailem do niego.orson_dzi pisze:Słyszałem o tym problemie.
Poszukaj gdzieś na forach, powinno gdzieś być rozwiązanie.