• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#40368  autor: Slodziak
 03 sty 2006, 19:20
Ja to ci powiem ze nie wiem nad czym ty sie zastanawisaz, moj kumpel ma 3220 od świąt i juz mu sie sypneła!!!! K700i to ejst wypas prawie jak moja nokia 6630!:P

#40417  autor: Skarpyta
 03 sty 2006, 21:07
jak bym miał kase to juz bym ja brał :cry: (3220 lub k300i)

Obrazek
Obrazek

#40429  autor: pumba
 03 sty 2006, 21:27
Gela pisze:3220 jest nawet nawet ale te diody... porażka :? Mój kolega tez mial i mu sie zdarły zresztą mi tez. Nawet ciezko je znalezc. A co do baterii to mi bez uzywania 3ma 2 dni. mam tel 1rok
Gela tak jak już napisałem w innym temacie gdzie ludzi wprowadzasz w błąd więc tu to samo napisze
jakie diody?! co ty ludzi w błąd wprowadzasz! wyrażaj się jaśniej! bo z pewnością nie chodzi ci o diody lecz o gumki je osłaniające co robi tu ogromna różnicę! to prawda że się one troche wycierają zresztą jak obudowa w każdym telefonie, a coś ty z nimi robił że w ciągu pół roku ci się starły chyba że uzywałeś ich jako gumki do gumowania :D a fakt ze daleś za podróbki 30zł to ktoś nieźle cię wyrolował bo takie gumki na allegro kupisz już od 5zł

[ Dodano: 2006-01-03 21:32 ]
a co do bateri to nieźle musiałeś ją sobie zarżnąć u mnie bez używania to trzyma tydzień raz jak telefone leżał w domu to wytrzymał nawet 11dni w co samemu nie chciało mi się wierzyć a przy normalnym korzystaniu z telefonu to jest średnio 5 dni

#45145  autor: Slodziak
 15 sty 2006, 22:19
no pumba ma racjemoj kumpel kupil pol roku temu i mu trzyma kolo 6 dni:)

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!