• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#393726  autor: diabeel
 17 mar 2010, 12:29
To ja Wam powiem jaką ja mam przygodę z Netią, mam podpisaną umowę na 4 mb/s, nagle w TV zobaczylem internet super liga 8mb z 59zl wiec zadzwonilem do nich ok 2 lutego, że chciałbym zmienić prędkość itp, Pan powiedział, że od 1 marca będzie zmienione. 1 marca patrze a tam dalej 4mb więc dzwonie do Netii a Pani powiedziała, że może być zmienione od 17 marca bo tak się konczy okres rozliczeniowy, ok zaczekałem do dzisiaj.
Dzwonie 17 marca a tam co slyszę, że jest notatka o tym, że mają mi dać 8 mb ale ktoś nie wprowadził do systemu i trzeba czekać do 17 kwietnia więc się bardzo mocno wku****(zdenerwowałem) i zapytałem się czy jaja sobie ze mnie robią i mówię, żeby coś wymyślili, więc kazała mi zaczekać po 5 minutach wraca i mówi, że rozmawiała z przełożonym i w ciągu 10 dni powinni zwiększyć. Wiecie może na co oni potrzebują tych 10 dni? A może Pani konsultantka powiedziała to tylko dla ściemy? Miał ktoś podobny przypadek?

#393731  autor: galtom
 17 mar 2010, 12:54
Daj znac jak sie sprawa rozwija... Jednoczesnie mozes zsprobowac napisac co mysisz o tak wspanaiej obsludze klienta na blog.netia.pl ale watpie czy Twoj komentarz sie pojawi jako niezgdony z opinia Netii o wlasnym BOK :-)

Pozdrawiam,
Galtom

#393781  autor: diabeel
 17 mar 2010, 15:24
Napisałem na ich blogu ale pewnie masz rację. Wiadomość sie nie pojawi :/

#394282  autor: galtom
 19 mar 2010, 20:12
Musze powiedzec, ze mnie mile dzis zaskoczyli.
Aktywacja nowego gniazdka szla kiepsko (patrz ostatni post )
ale nazbierali plusow predkoscia lacza. Place za 8mb mam ponad 20 - REWELACJA :-)

Znow lubie Netie, mam nadzieje, ze nie pochrzania cos teraz w fakturze liczac mnie np. za dwa gniazdka.

Pozdrawiam,
Galtom

#395486  autor: user_delete22
 25 mar 2010, 11:30
Offowo sie dopisze: obsluga w Netii jest na bardzo niskim poziomie merytorycznym. Rowniez dzialajace mechanizmy lekko traca tepsiarska paranoja. Rowniez chcialem przyspieszyc internet, ale poczulem sie jak na poczatku lat 90' - rozwiazania rodem z komuny. Nie to nie, przejde do konkurencji.