orson_dzi pisze:Prawie na pewno nie, bo to szczelnie zamknięte opakowania.
Strzał w dziesiątkę ,gdyż dziś byłem w sklepie AVANS i faktycznie mieli za 11,49zł ,ten model:
http://www.4world.pl/categories/product/64/210/
Producent
4world i faktycznie była ,to fabrycznie zamknięte zgrzewka i nie było możliwości otwarcia przed zakupem ,ale pracuje tam znajomy gostek i jak powiedziałem ,że chodzi mi o to ,czy to działa jako stereo ,to powiedział ,żeby tego nie kupować ,gdyż z tego co pamięta ,to jeden klient kupił i chciał im zrobić zwrot towaru, że jednak działa mono.
Po uruchomieniu radia w 6230i jest nie podświetlony Tryb stereo ,a gdy klika się na niego ,to wyskakuje w telefonie komunikat o treści:
Odbiór stereo tylko przez mikrozestaw stereo
czyli ,to taki sam komunikat ,gdy podłączony mam swój adapter z allegro + słuchawki i bez słuchawek ,też jest taki sam komunikat z samym podłączonym adapterem.
Z tego morał jest taki ,że tylko może będzie stereo w przypadku zakupu oryginalnego produktu Nokia AD-15 ,ale cały dowcip polega na tym ,że nawet tego nie ma na oficjalnej polskiej stronie Nokia ,a na europejskiej jest ten model AD-15
Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic