To ja sie wylame

Mnie telefon spodobal sie bardzo i to trwalo az tydzien

a potem??? Szok - to nie jest smartphone!!! Co z tego, ze ladny i dobrze wykonany jak nic tam nie ma do roboty. Nie wysle zdjec czy innych plikow znajomym przez BT

nie wrzuce sobie filmow czy muzyki na dysk w prosty sposob jak to jest z wszystkimi innymi telefonami tylko od razu itunes trzeba odpalac, konwertowac itp? To jest kombajn multimedialny? Tak to mozna bylo robic wiele lat temu z pierwszymi kolorowymi wyswietlaczami i bawic sie w 3gp. A to, ze kontakty sie zgrywaja z karty bez powrotnie to juz jest chore. Dzwonki? W zyciu nie przyszloby mi do glowy, ze nie ustawie sobie dowolnej mp3 jako dzwonka

nie mozna wyslac wizytowki... i masa innych rzeczy o ktorych sie nie mowi a czynia ten telefon zwykla sluchawka czy wrecz ipodem z funkcja dzwonienia... Sam wyswietlacz nie wystarczy tym bardziej, ze samsung robi juz swietne o ile nie lepsze amoledy. Bardzo bylem sceptyczny dla samsunga ale gdy znajomy pokazal mi Wave (przesiadl sie z iPhona) to 3GS przepadl w walce z polowe tanszym telefonem

Dni kiedy iPhone sie wyroznial minely. Ja za miesiac czy dwa bede bral cos nowego i licze na N8, galaxy s, a moze iP4 jesli tam nie bedzie tych ograniczen i cena racjonalna w co bardzo watpie