Jako że mam zamiar kupić.. to pytanie do użytkowników;) czy kupilibyście iPhone'a ponownie czy może jakiś inny telefon 

Dla szpanu to sie robi telefony na zamowienie za kilka tys złdario321 pisze:jest w tym szpan![]()
mi brakuje w nowych ipkach solidnej obudowy (2G mial),a co do wszystkich jego generacji brakuje mi zaczepu na smycz i naprawde solidnego aparatu z lampa xenon (jak w n82),uwazam ze w tej cenie to minimun.
pozdro
Temat dotyczy osób które mają juz iphone-a i czy kupiliby go ponownie wiedząc jaki on jest. Także teoretykom wstęp wzbroniony. Księga życzeń i zażaleń to też nie ten temat.dario321 pisze:chyba temat nie dotyczy tego aby jeden drugiego wysylal gdzies po cos,wiec swoje rady zachowaj dla siebie
Adrianeknw pisze:Jako że mam zamiar kupić.. to pytanie do użytkowników;) czy kupilibyście iPhone'a ponownie czy może jakiś inny telefon![]()
Czemu tylko tych za free? Jest wiele aplikacji i gier, które są warte tego, żeby za nie zapłacić. Oczywiście są także darmowe wersje, które potrafią być użyteczne i przykuć do telefonu na wiele godzin.dario321 pisze:ale tylko tych za freeDworek pisze:Trzeba też pamiętać o masie aplikacji i gier dostępnych w App Store.
Kupujac iPoo stwierdzilem, ze bede pobiral tylko aplikacje za free. Ale okazalo sie ze warto bylo zaplacic za pare. np.Dworek pisze:Czemu tylko tych za free? Jest wiele aplikacji i gier, które są warte tego, żeby za nie zapłacić. Oczywiście są także darmowe wersje, które potrafią być użyteczne i przykuć do telefonu na wiele godzin.
po pierwsze itunes nie ma nic wspólnego z appstore po drugie do zakupów trzeba mieć kartę i nic nie trzeba kombinowaćdario321 pisze:przeciez Apple ze swoim iTunes olewa Polakow (czy cos sie zmienilo w tej kwestii?) i zeby cos tam kupic trzeba kombinowac (gift karty http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=26109&start=0)... jak i z calym ipkiembez kombinacji mamy drogi i watpliwie uzyteczny sprzet.
ale kazdy woli cos innego[/list]