• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #31252  autor: Bozena
 20 lis 2005, 22:51
Mam problem, bo nie znam sie za dobrze na telefonach i nie wiem, ktory wybrac Nokia n70 czy Samsung SGH-D500, ktory wg Was jest lepszy. Chciałabym takze uzyskac odpowiedz - czy mozna na dzien dzisiejszy zdjac z nich simloka (kupione w UK). Z gory dzieki :)

#31261  autor: Frasio
 21 lis 2005, 06:34
No to tak.
Za Samsungiem przeważają:
- lepszy wyświetlacz (więcej pikseli)
- irda
- bateria (Li-Poly)
No plusy dla nokii:
- SYMBIAN (największy plus)
- radio
- karty pamięci
- wideokonferencje (nie wiem czy ci się to w ogóle może przydać)
- lepszy aparat

Osobiście ja bym brał Nokię głównie ze względu na symbiana.

Obrazek

#31268  autor: sinister_stirrer
 21 lis 2005, 10:06
ja bym wziol nokie, osobicie posiadam ten telefon i ma on ogromne mozliwosci czego nie mozna o samsungo powiedziec.

#31277  autor: Vin
 21 lis 2005, 13:51
Ja też polecam nokie.Jest dużo nowsza od samsunga 8) i ma symbiana :!:

#31317  autor: piotrz
 21 lis 2005, 16:16
samsung:
ładniejszy wyświtlacz
bardziej elegancki wygląd
nokia:
3g
lepszy aparat
symbian
karty pamięci

ja bym wziął Nokie (ze względu na pamięć i symbiana)

#31343  autor: Rogal
 21 lis 2005, 17:50
Moim zdaniem Nokia tez jest lepsza ;-) ;-) ;-) :wink:

#31629  autor: Bartosz
 23 lis 2005, 06:16
ja bym wybrał Samsungo (choć trochę starszy od Nokii ) bo przynajmniej będzie działał bez zarzutu a z Nokią różnie bywa :-D lub może zdecydujesz się na D600 ?

#31650  autor: Skarpyta
 23 lis 2005, 08:37
bierz nokie ma symbiana to duży plus :wink:

Obrazek
Obrazek

#31658  autor: sinister_stirrer
 23 lis 2005, 11:51
nasza zainteresowana mogla by sie odezwac :)