• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #30925  autor: kalin
 18 lis 2005, 14:52
Witam! Kolezanka zamierza kupic telefon i dala mi do zobaczenia oto ten link Click! . Niestety pierwszy raz o nim slysze i na forum nigdzie nie moglem znalesc o nim informacji.Czy ktos moglby mi odpowiedziec czy ten zakup jest oplacalny? Prosilbym o szybka odpowiedz! Z gory dziekuje!

#30940  autor: tomico
 18 lis 2005, 17:49
No fajny telefon. Zaletą jest radio i mały rozmiar.

#30941  autor: piotrz
 18 lis 2005, 17:51
fajny telefon, gdyby miał aparat byłby jeszcze fajniejszy
i na dodatek nie słyszałem na niego żadnych skarg (co innego na 6020)

#30953  autor: m@ksi
 18 lis 2005, 19:11
telefon jest spoko
ma Radio FM
duża pzejzystą klawiature
telefonik spoko

#31028  autor: Dragon
 18 lis 2005, 23:27
heh, zdjecia z Telepolis :P ten telefon to nic specjalnego, zwykly telefon bez zadnych bajerow

#31034  autor: pantera
 18 lis 2005, 23:46
piotrz pisze:fajny telefon, gdyby miał aparat byłby jeszcze fajniejszy
i na dodatek nie słyszałem na niego żadnych skarg (co innego na 6020)
aaa cóż nie tak z 6020? :) ... mam, posiadam i sobie chwalę :)

#31062  autor: piotrz
 19 lis 2005, 11:07
ciągle ktoś pisze że mu się w niej coś zepsuło :(

ale ja tego telefonu nawet nie miałem w rękach, więc tego nie potwierdzę...

#31074  autor: kubako
 19 lis 2005, 13:00
Posiadam Nokię 6020 od ponad dwóch tygodni i wszystko jest ok. Czytałem, że ktoś narzekał na wyświetlacz - jestem przekonany, że po prostu miał pecha i trafił na jakiś felerny model - u mnie wszystko jest jak najbardziej ok :-)

#32444  autor: Rambus
 28 lis 2005, 21:44
No właśnie ja tez sie zastanawiam nad ta komora. Tylko nie wiem czy on ma tzw. archiwum sms (150 wiadomosci) jak to np. w 6100/6610 bylo. A no i jeszcze jak jest z kablem do PC i polifonia. Co sadzicie o czarnym kolorze?

#32514  autor: eone
 29 lis 2005, 16:36
6030 jest spoko, podoba mi sie, ale za 379zl :o mozna miec lepszy telefonik, z symbianem, aparatem, slotem na karty pamieci ... mowa o nokii 3650, telefonicznym kombajnie %) aczkolwiek jest jeszcze sporo innych lepszych technicznie telefonow w tej cenie, albo i nawet tanszych :-)