Anm88 pisze:Ja będe miał również niedługo podbną przeprawę z Orange.Napisz jaki był skutek twoich działań a mi to napewno pomoze w przyszłości.Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Napiszę co z tego wyszło. Konsultantka ma do mnie jutro zadzwonić, ale pewnie sprawa tak szybko się nie skończy.
Czy spotkaliście się w Idei/Orange z takimi "leżakami magazynowymi" (jak to określają na "Allegro") jak ten, wspomiany przeze mnie w "Erze".
Mnie oprócz 6310i interesowałaby Nokia 9210i lub inne nie starsze telefony należące do jednej z tych klas.
16.11
Konsultantka podtrzymała to co powiedziała wcześniej, czyli nie mogę liczyć na nic ponad to co mam w tej chwili. Mam jeszcze 11 dni może dam radę coś wywalczyć.
[ Dodano: Czw 22 Gru, 2005 ]
Umowa skończyła się 27.11, ale okres rozliczeniowy dopiero 14.12. Nikt juz do mnie nie dzwonił więc ostatniego dnia skontaktowałem się z Orange. Zgodziłem się na przedłużenie dotychczasowych warunków. 19.12 dostałem sms-a "Wysłano zamówiony zestaw...". Pewnie to jest standardowy sms. Ja w każym razie żadnego zestawu nie zamawiałem. Mija już kolejny dzień, a ja nadal nie mam nowego aneksu do umowy. Przed świetami już go pewnie nie dostanę. Miał się ze mna skontaktować kurier, ale oczywiście się nie odezwał, a Orange podało mi tylko jakiś numer stacjonarny (może do firmy kurierskiej?) i numer przesyłki. Mam tylko nadzieję, że nic im się nie pomyliło.