Co do rds'u to az tak mi na tym nie zalezy

ale przyjmeny ficzer
Bobb pisze:Ja bym nie mial dylematu. Bierz Nokie to jedyny sluszny wybor w tej sytuacji

No to uzasadnij swoja wypowiedz i powiedz why? Tylko nie mow np ze bo nokia to nokia, albo uwazam ze SE sa najlepsze

gdyz niechce kierowac sie gustami tylko suchymi faktami.
SE posiada autofocus czego nokii brakuje... czy to duza roznica? A moze nokia posiada wlasne systemy ulatwiajace robienie zdjec o ktorych sie nie mowi?Bo z tego co czytalem na forum to niektorzy uwazaja ze przy 2mega pixelach bez autofocus'a wielka trudnosc powoduje zrobienie dobrego zdjęcia. A np jak kwestia baterii? czesto wybieram sie w dalsze podoroze gdzie dojazd w jeda i druga strone trwa po wiele godzin...Nawiązując do tego czy napewno do nokii mozna wlozyc karte wieksza niz 256mega?A jezeli tak to jaka maksymalna wielkosc ona obsluzy?..gdyz podrozujac czesto slucham radia z komorki a takze bardzo zalezalo by mi na tym by moj nowy phone mial welka pojemnosc. Poniewaz vhcial bym go wypchac znaczna iloscia mp3 co z pewnoscia umilalo by mi daleki podroze podroz

Reasumując czy to prwada ze w SE wystepuje opoznienie podczas exploracji menu? Ktory telefon posiada jakosciowo lepszy wyswietlacz? ktory lepiej odtwarza muzyke?
Najlepiej jak bym dostal te 2 foniki na 3 dni do testow...ale to jest nie mozlwe

Ps. A moze mecie inne sugetie, a mianowicie inny telefon, najlepiej smartphone dorownujace parametrom tej dwójce:)Dostępny w polsce, nie wysywany, nie typu V. Uwielbiam cegłofony
Czekam na wszelkie sugestie
Pozdrawiam