• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #253433  autor: Wąglik
 25 lut 2008, 20:42
Witam!
Kupiłem starter Tak Tak, ale jeszcze nie wykonałem żadnego połączenia. Kody typu *101# dają zwrot "Używanie kodów możliwe po wykonaniu pierwszego połączenia. Logując się do iTaktak otrzymałem sms z hasłem jednorazowym, ale to również nie aktywowało karty i nie rozpoczęło się odliczanie czasu rozmów przychodzących i wychodzacych.
Pytanie moje brzmi: Czy taktak zacznie odliczanie kiedy to ja wykonam połączenie, czy również gdy zadzwoni ktoś do mnie a ja odbiore?
Czy istnieje taka mozliwośc by wogóle nie wykonać zadnego połączenia tylko odbierać rozmowy i zegar ten nie ruszy? Chciałbym przekazać starter mojej dziewczynie i ustawić go jako numer era premia na który bedę mógł dzwonić praktycznie za darmo - tak zeby nie musiała zasilac taj karty... Mam nadzieję, że pytanie jest zrozumiałe. Dziękuję za odp:)

#253437  autor: D@rio
 25 lut 2008, 20:57
Wąglik pisze:Pytanie moje brzmi: Czy taktak zacznie odliczanie kiedy to ja wykonam połączenie, czy również gdy zadzwoni ktoś do mnie a ja odbiore?
tak.
Wąglik pisze:Czy istnieje taka mozliwośc by wogóle nie wykonać zadnego połączenia tylko odbierać rozmowy i zegar ten nie ruszy?
nie.
Wąglik pisze: Chciałbym przekazać starter mojej dziewczynie i ustawić go jako numer era premia na który bedę mógł dzwonić praktycznie za darmo - tak zeby nie musiała zasilac taj karty... Mam nadzieję, że pytanie jest zrozumiałe.
nie da rady.

Obrazek

#253438  autor: Wąglik
 25 lut 2008, 21:00
a mobilking nie jest traktowany jako połaczenie wewnatrz ptc? i też nie da sie numeru z MK ustawić jako nr era premia?

#253440  autor: D@rio
 25 lut 2008, 21:07
Wąglik pisze:a mobilking nie jest traktowany jako połaczenie wewnatrz ptc? i też nie da sie numeru z MK ustawić jako nr era premia?
nie jest traktowany i nie powinien być. Więc, numeru z EraPremia nie da się ustawić.

Obrazek

#259332  autor: Pawrzes
 31 mar 2008, 13:58
Aktywacja karty Era Tak Tak odbywa się tylko w momencie wykonania pierwszego połączenia głosowego. Rozmowy przychodzące nie powodują aktywacji karty więc ważna będzie do daty podanej na starterze lub 2013 roku jak widać w iTakTak.

Pozdrawiam