Od kilku lat jestem w plusie (teraz mixplus) i chcę coś tańszego. Mimo, że do końca mixa zostały mi 24 doładowania to kartę mogę dać siostrze. Dlaczego chcę zmiany? 3 tygodnie temu zakupiłem sobie pakiet internet 20 MB, zaraz poserfowałem sobie z godzinkę, patrzę po chwili stan konta, a ten zmalał o 80zł! Pakiet oczywiście nie ruszony. Byłem zaraz w plusie i kazali mi wysyłać reklamację i że na pewno to uwzględnią. Dziś dostałem pisemko z Warszawy, że opłata została zabrana zgodnie z regulaminem 30 gr za 10kb. Dodam jeszcze, że wcześniej miałem pakiet 50 MB, który funkcjonował mi normalnie.
No jak mnie nie wzięło, to myślałem, że zaraz ich tam rozniosę. 80zł w plecy.
W związku z tym żegnamy plusa i przenosimy się do innej sieci, tylko jakiej? Teraz płacę 50zł miesięcznie, a wykorzystuję z tego może 15 - 20zł, w porywach do 30zł. Mimo pakietów w plusie nie korzystałem z nich, bo nigdy nie wysyłałem więcej niż 30 sms-ów miesięcznie (z tego może 10 do plusa). Dzwonię po równo do każdej sieci. Ważny jest tylko dla mnie tani internet.
Zastanawiam się mocno nad playem, jest jeszcze ta promocja 200 sms-ów miesięcznie gratis? No i jak wygląda sieć 3G? Jest dużo lepsza niż w plusie? Czekam na wasze propozycję.
Pozdrawiam

Sony Ericsson T68i -> Siemens MC60 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K500i -> Nokia 6670 ->Sony Ericsson K610i -> Nokia 6310i -> Nokia 6021 -> Nokia E51 -> co dalej?