Użytkownik
JacekS
Porownywanie tych dwoch modeli telefonow jest zupelnie bezsensu, gdyz sa one przeznaczone dla roznych grup uzytkownikow. Nokia e50 z pewnoscia nie jest telefonem ktorym mozna poszpanowac, ten telefon to narzedzie pracy.orB pisze:Przecież napisałem - E50 do motki V3x się nie umywa. To są moje subiektywne spostrzeżenia, im dłużej miałem ten telefon tym bardziej mnie obrzydzał. Nawet tapety normalnej nie można ustawić tylko na pół wyświetlaczahackmaniak pisze:Znasz coś lepszego w tym przedziale cenowym?
Ale przynajmniej pograłem sobie w lepsiejsze symbianowskie gry![]()
I jest jeszcze jeden plus - metalowa obudowa.
Narzędziem pracy może być każdy telefon, bo jedyne co robi się z telefonem w pracy to dzwoni i czasami używa terminarza, czy sprawdza pocztę a nie instaluje najnowsze pierdołki na Symbiana. Ludzie naprawdę pracujący nie mają na to czasue.l.o pisze:ten telefon to narzedzie pracy.
Są, owszem.e.l.o pisze:sa one przeznaczone dla roznych grup uzytkownikow
Ja jakos mam tapety ktore po wrzuceniu sa na pelny ekran (moze trzeba dopasowane dawac?!) (aktualnie mam foto dziewczyny).orB pisze:Nawet tapety normalnej nie można ustawić tylko na pół wyświetlacza![]()
I znowu sie nie zgadzam. Symbian jest w pracy bardzo potrzebny (oczywiscie zalezy komu - bo zwyklemu pracownikowi fizycznemu juz niekoniecznie).orB pisze:Narzędziem pracy może być każdy telefon, bo jedyne co robi się z telefonem w pracy to dzwoni i czasami używa terminarza, czy sprawdza pocztę a nie instaluje najnowsze pierdołki na Symbiana. Ludzie naprawdę pracujący nie mają na to czasu
przecietnych? Pokaz mi za ta cene obecnie telefon o lepszych parametrach dla osoby nie potrzebujacej szpanerskiego telefonu, a jedynie funkcjonalnego.orB pisze:Ale czy warto płacić 6 stów za telefon o mocno przeciętnych jak na dzisiejsze czasy parametrach tylko dlatego że jest to Nokia i ma Symbiana?
Jeśli telefon był zakupiony w Polsce i nie pochodzi z zagranicy to wszystko będzie po polsku.Svirus pisze:Mam pytanie dotyczące aktualizacji oprogramowania przez Nokia Software Updater. Czy jeśli zaktualizuję oprogramowanie w mojej nokii e50 będzie ono w polskim języku?? I czy kabel dostarczony mi razem z telefonem (DKU-2) nadaje się do tego??