Masz nokię n95 z ramem i pamięcią z n95 8GB

. :. To trochę taka hybryda

. W jakim serwisie ci to zrobili? Ja też bym tak chciał

.
To wieszanie może być spowodowane softem. Po naprawie w serwisie na pewno dali ci najnowszy soft (ten z widokiem siatki i lepszym gospodarowaniem ramem). Słyszałem że na tym sofcie N95 lubi się wieszać, zwłaszcza w odtwarzaczu muzycznym. Tyle, że ja słyszałem o restarcie po odłączeniu słuchawek, a nie po podpięciu. Ale widać tak też można

. To nie jest normalne. Spróbuj zmienić soft na starszy. Ten wcześniejszy. Niestety aktualnie nie pamiętam jego numeru, ale może w google znajdziesz. Pozbędziesz się widoku siatki w aparacie (jakość zdjęć pozostanie ta sama) i systemu gospodarowania ramem. Jednak resety też powinny zniknąć. Ja swojej N95 nie aktualizowałem. Teraz się cieszę bo słyszę o coraz to nowych problemach z nowym softem. U mnie resety nie występują. Może być też inny powód. Masz hybrydę (części z n95 8gb), więc soft tylko do n95 może nie obsługiwac telefonu właściwie

. Ale skoro przed wymianą też się resetował to chyba wina leży po stronie nowego softu. Moja rada jest taka:
Zmień soft na starszy lub poczekaj na jeszcze nowszy (słyszałem, że niedługo wyjdzie

)
Obok kamerki do wideo rozmów to nie jest dioda tylko czujnik światła. Odpowiada za kontrolę jasności ekranu zależnie od oświetlenia. Nie powinien migać. U mnie na N95 nie miga, a ja mam telefon sprawny (przynajmniej na razie

).