Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Od 24.01.2008 za ten telefon przy 4 pakietach zapłacisz 1zł, a cztery pakiety możesz mieć za 66zł.thonka pisze:moze mi ktos wytlumaczyc jedna rzecz?
era lansuje od jutra LG Shine (kg970)
przy abonamencie za 80zl daja go ludziom z ulicy za 1zl, a mam sytuacje gdzie konczy sie umowa na abo ~60zl po 4 latach (i 2 telefonach na 1 koncie abonenckim), konsultant proponuje ten telefon za bagatela 760zl (i to po odjeciu punktow era premia ~100zl)?
zeby bylo smiesznie w internetowym sklepie ery jest za 720zl bez umowy...
nie rozumiem tego...
btw. w relaksie (330zl/m-c) jest za jedyne 99zl![]()
![]()
macs22 pisze:Radze (...) zapłacisz 10 gr (muszą na tyle wystawić fakture).
dzieki za odpowiedzzol82 pisze:Od 24.01.2008 za ten telefon przy 4 pakietach zapłacisz 1zł, a cztery pakiety możesz mieć za 66zł.
299 na dwa lata, lub 99 na 3 lata.DiAbOlO pisze:zol82 przepraszam za może głupie pytanie, ale czy te info, które zamieściłeś jest na 100% pewne bo sam czekam, czekam i doczekać się nie mogę Nokii E51 właśnie w lojalce...??
Interesuje mnie cena ów modelu przy 4 pakietach. Patrząc na ofertę dla nowych abonentów wychodzi, że trzeba będzie za niego zapłacić ~400 zł, gdzie w Play'u np. jest dostępny przy abo 70zł za 250 zł...
Pozdro
zol82 pisze:
Od 24.01.2008 wchodzi nowy cennik telefonów do aneksu.
Może trzeba poczekać aż się obudzą i zaktualizują.Smmog pisze:Hymmm, a wiec mamy czwartek 24.01...... i na stronie ERY nic sie nie zmieniło, nadal wisi tam stary cennik z początku grudnia. Mam nadzieje, że może jeszcze dziś coś się zmieni, no chyba że ten "przeciek" nie był wiarygodny
Umowa przejdzie na czas nieokreslony czyli bedzie biegla sobie bezterminowo oraz stracisz upsty na pakiety. Po zakonczeniu umowy kazdy pakiet bedzie kosztowal 30 zl...jachym pisze:Czyli jakby umowa mi sie przedluzy chyba o nastepne 24 miesiace bez mozliwosci zadnych zmian.
dla Ery Biznes są inne oferty, oddzielne, z racji tego iż ostatnio na forum jest dużo młodocianych użytkowników, więc nikt tutaj raczej nie pisze o ofercie dla firm, stąd dominuje temat dla klientów indywidualnych i to z dosyć niskim ARPU. Ty możesz być pierwszy aby co nie co powiedzieć - i zachęcam Cię do tego.jachym pisze:Rozumiem ze ery biznes tez to dotyczy?
Czyli nie bede mogl wykorzystac tych roznych ofert dla stalych klientow?