• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 119 z 318
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 318

#240816  autor: dechomenon
 20 gru 2007, 22:08
D@rio pisze:Gwarantuje Ci że 3 - 4 skargi o podobnym charakterze i wylatujesz oraz zablokują Ci SFID.
ja to widzę od innej strony, poznałem trochę to środowisko...i raczej te kobitki co je zmieniałeś, on nie spełniały celów polkomtela i jednym z nich była obsługa klienta, ale Ci co robią dobrą robotę myślę, że od razu te skargi nie wpłyną na takie drastyczne posunięcia...dużo zależy od statusu g300..
D@rio pisze:To, że Ty się tam dostałeś to wcale nie jest łód szczęścia
to jest po prostu odpowiedź na ogłoszenie...ja wiem, że średnio na 10handlowców zostaje 2, ale Ci co zostaną to już zostają na długo...ta praca nie jest łatwa...nie realizujesz planów polkomtela oni Tobie dziękują...i basta

#240818  autor: D@rio
 20 gru 2007, 22:16
dechomenon pisze:ja to widzę od innej strony, poznałem trochę to środowisko...i raczej te kobitki co je zmieniałeś, on nie spełniały celów polkomtela i jednym z nich była obsługa klienta, ale Ci co robią dobrą robotę myślę, że od razu te skargi nie wpłyną na takie drastyczne posunięcia...dużo zależy od statusu g300..
ja też poznałem i wiem że są niestety też wady.

Pozatym, skargi jak skargi. Zalezy na co, kto pisze, jak pisze i co chodzi. Ale nie można wobec tego tak obojętnie podchodzić. Pozatym, zawsze znajdzie się (albo już jest) ktoś nowy/następny na to stanowisko. A przecież klientów można przerzucić, przenieść do nowego opiekuna. To żaden problem - jedno oficjalne pismo i telefon...
dechomenon pisze:...ta praca nie jest łatwa...nie realizujesz planów polkomtela oni Tobie dziękują...i basta
a z tym jest bardzo różnie. Zależy od "konkurencji" w terenie, województwa i zapotrzebowania...
dechomenon pisze:to jest po prostu odpowiedź na ogłoszenie...ja wiem, że średnio na 10handlowców zostaje 2, ale Ci co zostaną to już zostają na długo...
nie ma reguły. Niektórzy awansują, niektórzy zostają, niektórzy odchodzą. Pozatym, ta praca jak większość także wiąże się ze stresem i odpowiedzialnością...

Obrazek

#240826  autor: dechomenon
 20 gru 2007, 22:51
a wiec podsumowanie tego OT..trzeba pracować, lubić swoją pracę, mieć pasję i czerpać z niej radość, a przez to możemy aby zyskać grono zadowolonych klientów...

#240843  autor: Prometo
 21 gru 2007, 07:41
dechomenon pisze:trzeba pracować, lubić swoją pracę, mieć pasję i czerpać z niej radość
Jak z każdej innej :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#242262  autor: Rozmaryn
 27 gru 2007, 19:49
Czy po zakończeniu promocji świątecznej zmieni się coś w ofercie dla stałych abonentów? Wiadomo zniknie dodatkowy telefon jako prezent, ale poza tym? Było/jest coś takiego jak zniżka 50% na telefon?

Drugie pytanie trochę odbiegające od tematu - wiadomo kiedy będzie K770i w Erze? Zapowiadany był na święta, a tu mamy już po świętach, a jego dalej nie ma. Jest szansa, że będzie przed 15 stycznia?

#242327  autor: yagi
 27 gru 2007, 22:18
Rozmaryn pisze:Było/jest coś takiego jak zniżka 50% na telefon?
Jak masz wysokie rachunki to masz znizke 50% na telefon...

Co do K770i to raczej spodziewalbym sie go pod koniec stycznia lub w lutym...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#242354  autor: waeren
 27 gru 2007, 23:20
A czy do ery można wejść z innej sieci z numerem ale od razu w umowę bez fona i na 50% rabatu?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#242386  autor: yagi
 28 gru 2007, 09:05
1. Wydaje mi sie ze to nie jest odpowiedni watek na to pytanie ;)

2. Nie spotkalem sie z taka opcja...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#242503  autor: waeren
 28 gru 2007, 18:25
yagi pisze:Wydaje mi sie ze to nie jest odpowiedni watek na to pytanie ;)
Dlaczego nie? Jest to pytanie o przedłużenie umowy w erze tyle że z przejściem z innej sieci :-D

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#242996  autor: małowielki
 31 gru 2007, 12:24
Kończy mi się umowa na jednym z dwóch telefonów jakie mam w erze, płacę najniższy abon. 25 zł/ 40 min zazwyczaj go nie przekraczam, dostałem taką ofertę przedłużenia umowy:
- Era Nowy Komfort z 2 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 80 minut lub 320 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 33,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 2000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne wraz z telefonem jaki mnie interesuje- nokiia 6300 za 399 zł.

Czy oferta "Dwa razy więcej minut 40" nie jest bardziej opłacalna ? Abonament jest droższy o 7 zł , cena nokii 6300 taka sama (399 zł) a zyskuje się za to dodatkowo "pakiet 80 minut do sieci Era i na telefony stacjonarne wymienialnych na 320 sms-ów" po wykorzystaniu pakietu "Pakiet 80 minut do wszystkich sieci wymienialnych na 320 SMS-ów" oraz drugi telefon w TAK-TAK-u za 1 zł.

Czy przy tak niskim rachunku można coś w erze "wynegocjować" ?

#243006  autor: Prometo
 31 gru 2007, 12:47
małowielki wszystko zależy od Ciebie, czy zależy Ci na starym numerze czy nie? Jeśli nie to bierz tą ofertę promocyjną "Dwa razy więcej minut".

PS
Przy podpisaniu nowej umowy nie możesz zmieniać ofert, natomiast gdy podpiszesz aneks do umowy (przedłużysz umowę) to możesz oferty uniwersalne wymienić np. na ofertę Taniej w Sieci.

Pozdrawiam - Prometo

#243031  autor: DiAbOlO
 31 gru 2007, 15:04
małowielki wg. mnie to ta oferta z dodatkowymi minutami (Świąteczna) jest strasznie kijowa bo nie dość, że te minuty masz tylko do Ery i na stacjo. to na dodatek wykorzystujesz je po wykorzystaniu oferty uniwersalnej. Gdy weźmiesz to co Ci zaproponowali, to będziesz mógł np. jedną uniwersalną zamienić w ciągi 60 dni na ofertę Taniej w sieci i mieć za 33 zł w sumie 140 minut (100 do Ery i na stacjo oraz 40 minut na wszystkie sieci). Jeśli Ci coś zostanie z tych minut to przejdzie na następny miesiąc, a w świątecznej te dodatkowe minuty z tego co pamiętam to przepadają...

Ale oczywiście ostateczna decyzja należy do Ciebie...

...:::DiAbOlO:::...

#243133  autor: krystian1022
 31 gru 2007, 21:53
Bardziej opa się przedłużyć umowę niż brać nową aktywacje, bo tu masz 80 minut do wszystkich , które dodatku możesz modyfikować, a nie co w tej kiszkowatej ofercie świątecznej, bo tu wychodzi 80 minut do era , heyah i stacjonarnych miesięcznie dodatkowo i jeśli nie wykorzystasz ich to ci przechodzą na następne miesiące, wiec czasami możesz nie wykorzystać a kiedyś nawet 5 h i nic nie zapłacisz , a w przypadku oferty świątecznej masz tylko 80 minut dodatkowych tez po minutach z pakietów i które na dodatek nie przechodzą!!
I znacznie taniej jest przy przedłużaniu, bo za cała kontrakt za abo zapłacisz 792 zł( oczywiście jeśli wyrobisz sie w minutach),a w przypadku oferty światecznej960 zł +49 aktywacja to 1009 zł, wiec taniej jest 217, no taki telefon jako dają na Allegro nówka kosztuje z stówkę, a więc i tak 100 zł taniej i stary numer, możliwość modyfikacji ofert i przechodzenie promocyjnych minut , a jest to ważne, wiec jak widać opłaca się przedłużyc umowę

Szczęśliwego Nowego Roku 2008 !!!
Wszystkim użytkownikom Telepolis!!!

#243284  autor: małowielki
 01 sty 2008, 21:05
Gubię się w tych ofertach ale chyba zdecyduje się na ofertę "Telefoniczna okazja 50" bo nokia 6300 jest za 169 zł i abonament 50 zł za 80 min do wszystkich sieci co dla mnie na tym telefonie będzie wystarczające.
Nie jestem pewien czy podpisując aneks do umowy będę płacił jakieś aktywacje ? Czy "drugi telefon na prezent za 1 zł" można uzyskać zawierając umowę w punkcie stacjonarnym Ery czy trzeba zamówić przez internet ?

#243288  autor: Prometo
 01 sty 2008, 21:13
małowielki pisze:Nie jestem pewien czy podpisując aneks do umowy będę płacił jakieś aktywacje ?
Jeżeli przedłużasz umowę to nie płacisz za aktywację.
małowielki pisze:Czy "drugi telefon na prezent za 1 zł" można uzyskać zawierając umowę w punkcie stacjonarnym Ery czy trzeba zamówić przez internet ?
Poczytaj regulamin tej promocji, a dokładnie pkt. 7 :wink:

Pozdrawiam - Prometo

#243290  autor: yagi
 01 sty 2008, 21:16
Telefoniczna okazja jest tez dla przedluzajacych umowe w cenniku na 3 stronie jako Pakiet 80. Ceny jak w Telefonicznej Okazji 50 :) i nie mozna wymieniac pakietow :(
Wie ktos ile mozna uwalczyc w tej ofercie na cenie abonamentu?

Drugi telefon jest tylko przy wysylce kurierskiej. W tej chwili to LG KG130.

Cennik "Wymiana Telefonu za pośrednictwem kuriera"

Wie ktos ile mozna ugrac w przypadku aneksu z Taryfa Nowy Komfort VIP???

[ Dodano: 2008-01-01, 21:22 ]
małowielki pisze:chyba zdecyduje się na ofertę "Telefoniczna okazja 50" bo nokia 6300 jest za 169 zł i abonament 50 zł za 80 min do wszystkich sieci co dla mnie na tym telefonie będzie wystarczające.
A nie lepiej wynegocjowac sobie 3 pakiety po 16,50??? Telefon za 199 zl na 2 lata a wieksze mozliwosci???

#243297  autor: małowielki
 01 sty 2008, 21:57
3 pakiety to za dużo. Do tej pory miałem 1 pakiet czyli 40 min do wszystkich i to wystarczało.
Dostałem ofertę 2 pakietów po 16,50 ale znowu telefon 400 zł (tak źle i tak nie dobrze).

#243309  autor: Prometo
 01 sty 2008, 22:18
małowielki pisze:Dostałem ofertę 2 pakietów po 16,50 ale znowu telefon 400 zł (tak źle i tak nie dobrze).
Nie masz punktów erapremia, żeby zbić cenę telefonu :?:

Pozdrawiam - Prometo

#243518  autor: Osk92
 02 sty 2008, 21:43
Witam siebie samego w tym temacie :P

Mój abo: 35zł czyli 40min + oferta mulitmedialna czyli 2000 esków do ery co miesiąc
W marcu się końćzy. Dokładnie 12. Rachunki bywały i w granicach 80zł.
Laska już dzwoniła, potem koleś- 120min za 40zł bez fona
podziękowałem, bo potrzebuję telefonu

Wyciągnę coś jeszcze od tych "złodziei" :?: :P
Ze czekać to wiem, ale czego się mogę spodziewać?
Z Bogiem.
  • Strona 119 z 318
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 318
  • 1
  • 117
  • 118