dechomenon pisze:bo jeśli jest dobry, to jest praktycznie nietykalny,
dobre sobie.... pokazać Ci pismo z Polkomtela informujące iż następuje zmiana/przydzielenie mojego opiekuna z przed lat na mój wniosek (złożona skarga)? W historii miałem dwóch. Dwie kobitki. Efekt na lepsze był taki że druga była ładniejsza od pierwszej...

Później sobie już dałem spokój - uznałem że to "standard" (ale o tym jest oddzielny traktujący post na forum).
Gwarantuje Ci że 3 - 4 skargi o podobnym charakterze i wylatujesz oraz zablokują Ci SFID.
Tak samo jak i łatwo jest zdobyć pracę w G.300 tak i samo łatwo jest stamtąd wylecieć. Dużo osób zrezygnowało a i dużo przychodzi nowych. To, że Ty się tam dostałeś to wcale nie jest łód szczęścia... jest nabór po prostu i tyle. Jesteś nowy. Dopiero się sprawdzisz... i powiem Ci z własnego doświadczenia że wadą jest to, że już czujesz się tak pewnie na tym śliskim rynku telco. Rzucą Cię na ogień to zobaczysz jak to jest...

a ja wiem, widzę i patrzę/patrzyłem na to z perspektywy klienta... klienta wymagającego.
dechomenon pisze: z obserwacji wiem, że nie da się wszystkim dogodzić, są firmy, które będą bardziej niezadowolone, ale bedą też takie które dadzą ci na odjezdne dobrego whiskacza...
a Wy nawet nie umiecie z tych słów niezadowolenia wyciągnąc wniosków (to wiem z doświadczenia).