naskrobałem list do ery w którym piszę że chcę to co user tego forum
kuwejt czyli 66pln za 160 minut do wszystkich plus 6300 za 1pln plus zestaw jabra plus samsung c260 za 20 pln plus te nieszczęsne de facto 4000 minut gratis do ery z których aby skorzystać trzeba "wystrzelać" oferty uniwersalne, średnio to fajne.
zapewne dostanę odpowiedź odmowną i z tą chwilą rozpoczynam procedurę przeniesienia do play, nigdy siebie o to nie podejrzewałbym ale jednak.
Prometo pisze:iskra, str. 144 zaproponowano Ci standardową ofertę. Zadzwoń do BOA i zapytaj jakie musisz złożyć papiery, żeby rozwiązać umowę. To działa na nich jak płachta na byka.
ja zadzwonię dowiedzieć się co trzeba zrobić żeby przenieść numer do play. podzielę się tym i może iskra skorzysta, jeśli mam zostawic erę to zrobię to bez żalu na rzecz abo w play za 70 pln w którym jest 204 minuty do wszystkich pół roku abo za pół ceny a do tego E51 za 250 pln więc swobodnie mogę liczyć obecnie że zaoszczędzę na tym telefonie dodatkowe 250 pln czyli tak jakby dodatkowe 7 miesięcy 50% zniżki na abo. czyli wyjdzie mnie tylko 11 miesięcy płatności pełnego abo. wiem że obliczenia na siłę trochę ale mnie przekonują i łagodzą ewentualną gorycz przy zmianie sieci

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/