Witam!
Czytałem kilka ostatnich stron ale niestety ze względu na ograniczenie czasowe nie jestem w stanie zagłębiać się bardziej w temat dlatego przedstawię swój problem i proszę o pomoc, jeżeli wprowadzam w ten sposób jakieś zamieszanie to przepraszam.
Sprawa wygląda następująco, 2 lata w erze abo za 40 pln minuty 40 do wszystkich 100 do ery, propozycja na teraz to bez telefonu 160 do wszystkich i 4000 do ery wszystko to na dwa lata.
Rozmów z konsultantami odbyłem już 4 i bez skutku więc będę starał się kontaktować mailowo.
Czy oferta ta jest ok (zapewnie nie bo est to standard proponowany na stronie i-boa) i co mogę przy odrobinie wysiłu wywalczyć dodatkowo. nie ukrywam że zależy mi na pozostaniu ale konfrontując tą ofertę z tą 2 razy więcej (120 do wszystkich plus 120 do ery przez 2 lata) plus dwie słuchawki z abo za 60pln dla świeżaków to nie robi to jakiegoś piorunującego wrażenia a może to ja mam jakieś wygórowane wymagania?
opłaty dotychczasowe za abo, nie licząc ery domowej to 40 pln i wtym się raczej mieściłem.
Dziękuję (także za zrozumienie) i pozdrawiam.
I tak jak mówię za ewentualne łamanie regulaminu i zasad zdrowego rozsądku w związku z tym postem przepraszam, po prostu na prawdę nie mam zbyt wiele czasy by czytać sporą część tych postów.
-----edit
dla świeżych jest takie
coś -------
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/