• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Lepsza jest..?

Cyfra+
13
52%
Polsat Cyfrowy
12
48%

#235615  autor: D@rio
 26 lis 2007, 15:24
dechomenon pisze:a masz możę dokłądne info jak to zrobić...bo moja dziewczyna, znaczy się jej brat ma cyfrowy polsat..a ona w pokoju no niestety tylko zwykłą antene i łapie 6programów..a tak byśmy mieli co oglądać..w zimowe wieczory..
musisz drugi dekoder i kartę sobie załatwić :) czyli, drugi abonament...

Obrazek

#235701  autor: dechomenon
 26 lis 2007, 23:27
no czyli nic wesołego...poczekam na telewizje w telefonie i wtedy podłacze np. N95 do telewizora hehe :P

#235743  autor: Forest
 27 lis 2007, 13:04
Nie trzeba drugiej karty kupować...
Ja przecież mam Polsat na dwóch telewizorach :P Ale jak to to wykombinować to niewiem, byś musiał się mojego ojca zapytać bo on w tej dziedzinie jest kombinatorem :lol:
Najlepiej wejdź na forum http://skforum.nazwa.pl na pewno Ci pomogą ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#235961  autor: castagnet
 28 lis 2007, 13:52
Można podzielić sygnał z karty za pomocą tzw. Splittera. Do niego wklada sie karte cyfry czy polsatu, a do kazdego z dwoch dekoderow wklada sie specjalne atrapy kart połączone ze splitterem kabelkiem ktory rozdziela sygnal na te karty i wtedy to dziala.

Mam ptanko. Bo u mnie w Polsacie na dekoderze ECHOSTAR trzeba chwile poczekac zanim pojawi się cały spis programów w EPG, a u znajomego na SAMSUNGU wyskakuje to w momencie, a ma słabszy sygnał ode mnie. Czy da sie cos u mnie zrobic zebym nie musial tak dlugo czekac zanim pojawi się program na wieczor ?