Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Z tego co widzę to po pierwsze jest to usługa dla Indywidualnych, ale o tym pewnie wiesz. Co do pytania nr 2 to jest to usługa aktywowana przez użytkownika poprzez np. wysłanie sms'a, ale także wiele innych sposób. Wygląda więc na to, że to można uruchomić bądź kiedy, a nie koniecznie przy przedłużaniu umowy.gm pisze:O co dokładnie chodzi z Kontem Rodzinnym? Czy to też będzie usługa dla przedłużających umowy?
Powiem Ci że ja jestem w Plusie ponad 7 lat, cały czas ten sam numer i jedyne co mnie satysfakcjonuje to umowa na rok z rabatem na abo, przy niższych abo lepsza nawet niż w erze, ale ogólnie podejście do przedłużania z telefonem, lub indywidualnego podejścia do wniosków klienta, który nie chce złotych gór tylko kosmetycznych zmian umożliwiających skorzystanie z pewnych promocji przy przedłużaniu, które dla nowych są normą, jest żenujące. Żonie właśnie podpisałem umowe w erze, po kilku latach najpierw abo w + a potem sim+ i myślę że jak mi skończy się umowa to przeniose nr do ery, bo tak jak napisałem 7 lat to dla plusa nic nie znaczy a o indywidualnym podejściu nawet nie ma co marzyć, chyba że masz z 10 numerów na firmę i rachunki po kilka tysięcygrimson pisze:Nie moglem sie skontaktowac z zadnym przedstawicielem PLUSA. Umowa konczy mi sie za 6 miesiecy co w wymiarze 6 lat jest naprawde krotkim okresem. powaznie zastanawiam sie nad przejsciem do ERY gdzie mojej przyszlej zonie przedstawiono znacznie lepsze warunki takze dla mnie.
Hmmm - tylko ciekawe czy nowy abo wejdzie w kolejnym okresie rozliczeniowym czy po w/w 3 miesiacach - i czas trwania takiej umowy - czy od daty podpisania czy dopiero po skonczeniu sie wczesniejszej promocji - chociaz wiekszosc klientow ma klapki na oczach i tylko telefon widza.....Kaczy pisze:Wczoraj zostałem zaskoczony przez Plusa. Przyszedł koleś i mówi, że chce przedłużyć umowę z telefonem. Ale umowa kończy się 23.02.08. No to od razu myślę sobie, chyba ktoś za wcześnie przyszedł. Ale on mi mówi, że dostał sms`a, że może sobie wziąć Nokię 6120 w opcji Prestiż![]()
Oki - wchodzę na jego konto, a tam pełna oferta. Można robić PWA. A do końca umowy zostało jeszcze trochę ponad 3 miesiące.
Zasady się nie zmieniły. Od nowego okresu rozliczeniowego. To nie Orange, że trzeba czekać, aż wygaśnie stara umowa.yar pisze:Hmmm - tylko ciekawe czy nowy abo wejdzie w kolejnym okresie rozliczeniowym czy po w/w 3 miesiacach - i czas trwania takiej umowy
Może płaci niezłe rachunki na tym telefonie i dlatego dostał już możliwość wymiany, a o co Kaczy chodzi z opcją Prestiż?Kaczy pisze:Wczoraj zostałem zaskoczony przez Plusa. Przyszedł koleś i mówi, że chce przedłużyć umowę z telefonem. Ale umowa kończy się 23.02.08. No to od razu myślę sobie, chyba ktoś za wcześnie przyszedł. Ale on mi mówi, że dostał sms`a, że może sobie wziąć Nokię 6120 w opcji Prestiż![]()
Oki - wchodzę na jego konto, a tam pełna oferta. Można robić PWA. A do końca umowy zostało jeszcze trochę ponad 3 miesiące.
Rachunki ok. 90 zł. A co chodzi z tym Prestiżem to nie wiem. Nie dostałem żadnego powiadomienia o takiej formie powiadamiania klientów.waeren pisze:Może płaci niezłe rachunki na tym telefonie i dlatego dostał już możliwość wymiany, a o co Kaczy chodzi z opcją Prestiż?
Tylko czy 90 zł to wysoki rachunek? Z drugiej strony podobno ktoś u mnie miał już taki przypadek. I mój klient oraz ten wcześniejszy są żołnierzami zawodowymi. Czyżby mit Orzełka ożył?rajski-ptaszek pisze:okazalo sie ze pelna oferta juz jest i mogla wymienic tel, wydaje mi sie ze to krok w strone klientow z wysokimi rachunkami
Najwcześniej na poniedziałek, bo w weekend Ci od markjetingu nie pracująD@rio pisze: co to za opcja Prestiż? Możesz się jakoś dowiedzieć?
Heh, skoro Polkomtel uważa że 90zł/m-c za duży rachunek, to mi to pasuje. Płacę ostatnio po 125-130zł/m-c, ciekawe tylko czy się dopatrzą, że cały czas zasilam mojego Mixa abonamentem, co podwyższa wartość faktur o 50zł każdego miesiąca. Może mi też zaproponują prestiżowe warunki i mega super wypasiony fon za 1zł?Rachunki ok. 90 zł.
Wprawdzie zasilenie Mixów i Simplusów z abonamentu podnosi APRU, ale niestety nie jest liczone przy PWA czy ANU. W takim przypadku to ja co miesiąc przekraczam 200-250 plnq-one pisze:Heh, skoro Polkomtel uważa że 90zł/m-c za duży rachunek, to mi to pasuje. Płacę ostatnio po 125-130zł/m-c, ciekawe tylko czy się dopatrzą, że cały czas zasilam mojego Mixa abonamentem, co podwyższa wartość faktur o 50zł każdego miesiąca. Może mi też zaproponują prestiżowe warunki i mega super wypasiony fon za 1zł?Rachunki ok. 90 zł.
Pozdrawiam
No właśnie ale te 90 to niezależnie czy abo 25+65 wydzwonione ponad abo czy abo musi być w okolicy tych 90 PLN? A po drugie Kaczy to co zmienia żołnierz zawodowy, mają jakąś specjalną ofertę, że wiadomo że są żołnierzami czy tylko Ty zidentyfikowałeś ich, prawdopodobnie po drugim dokumencie tożsamości, bo skoro mają normalne umowy podpisane to co z tego że są zawodowymi?Kaczy pisze:Tylko czy 90 zł to wysoki rachunek? Z drugiej strony podobno ktoś u mnie miał już taki przypadek. I mój klient oraz ten wcześniejszy są żołnierzami zawodowymi. Czyżby mit Orzełka ożył?
Koleś ma NowyPlus 85.waeren pisze:czy abo musi być w okolicy tych 90 PLN? A po drugie Kaczy to co zmienia żołnierz zawodowy, mają jakąś specjalną ofertę, że wiadomo że są żołnierzami czy tylko Ty zidentyfikowałeś ich, prawdopodobnie po drugim dokumencie tożsamości, bo skoro mają normalne umowy podpisane to co z tego że są zawodowymi?