Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Ciekawe czy zaczną się masowe zwroty w ramach naprawy gwarancyjnej?dechomenon pisze:a jak na razie sprzedaje się bdb
Jak narazie sporadyczne przypadki - a to nie dziala "blutacz"Prometo pisze: Ciekawe czy zaczną się masowe zwroty w ramach naprawy gwarancyjnej?
a jak wiemy to liczy się do totala...a macie jeszcze plusfony? u nas już dawno sie skończyły koleżanki z punktu wygrały w konkursie na swim mikrorynku! Dziś właśnie odchodzę z Plusa....Kaczy pisze:Też coś takiego miałem. Moją kartę simplusa Plusfon czytał, a kartę Mixa już nie chciał. No i nici z PWA-Mix. :/
Pochwal sie gdzie...dechomenon pisze:Dziś właśnie odchodzę z Plusa....
Specjalnie zarejestrowałem się tutaj aby potwierdzić te nieciekawe informacje. Najbadzej dokucza ściszający się dzwonek... czasem nie słyszę że ktoś do mnie dzwoni! napisałem maila do plusgsm, poczekam na odp i dam znaćBrowarek pisze:1.Dzwonek jest narastający,jak ktoś do nas dzwoni i skasujemy rozmowę to przestawi się głośność na taki poziom jaka była w momencie rozłączenia rozmowy.I tak jest w każdym profilu.Jak ktoś nam puści strzałeczkę to mamy na poziomie 1 i tu nie możemy nic zrobić.Natomiast jak ktoś do nas dzwoni to poczekajcie aż poziom głośności wzrośnie do ustalonego przez was i wtedy się nie zmieni![]()
2.Ustawienia Bluetooth - modem . Po każdym wyłączeniu telefonu wraca na włączony USB.Jak ktoś się łączy przez Bluetooth to musi wejść w opcje i włączyć modem Bluetooth i tak po każdym wyłączeniu telefonu.
3.Ustawianie czasu podświetlania klawiatury to fikcja ,zawsze podświetla jednakowo długo.
4.Kontakty synchronizacja z dołączonym oprogramowaniem jest do kitu ,uwazajcie bo możecie stracić kontakty jak nie macie kopi na kompie
5.Ogólnie problemy połączenia z internetem przez Bluetooth (przerywa połączenia modemowe, przy parowaniu urządzeń kilka razy trzeba próbować żeby wykrył laptopa ,palmtopa,inny telefon)
6.Potrafi rozmowę prowadzoną przez słuchawkę Bluetooth przełączyć nagle do telefonu na głośnik![]()
7.Jeśli jest sparowana słuchawka Bluetooth nie da rady odebrać rozmowy w telefonie.
I wiele innych błędów.
Bardzo nie dopracowany soft nie spotkałem jeszcze telefonu z tyloma błędami w oprogramowaniu
jeszcze troche i powiem..yagi pisze:dechomenon napisał/a:
Dziś właśnie odchodzę z Plusa....
Pochwal sie gdzie...
Powiem tak, ja nie wciskam telefonów. Jesli ktos pyta o moje zdanie czy o rade to polecam model sprawdzony i malo awaryjny. Nie powiem zdecydowanemu za zakup Plusfona klientowi "nie bierz pan tego bo za miesiac Pan przyjdzie z reklamacja".castagnet pisze:Nie macie później wyrzutów sumienia że wcisnęliście komuś HUAWEI'a (bo chcecie ich duzo sprzedac bo macie jakiś tam konkurs)