DejwiD pisze:wziac ze soba karte sim, dowod osobisty, puk i udac sie w jedno z dwoch wybranych miejsc: Salon ORANGE ul. 3-go Maja 5 lub ul. Chorzowska 107, CH Silesia City Center. Zaczac rozmowe od przedstawienia sytuacji, ze masz karte sim zakupiona przez orange.pl, na ktorej widnieje bledny nr karty sim, co uniemozliwia Ci zarejestrowanie karty, poprosic o sprawdzenie tego numeru lub ewentualnie zarejestrowanie od reki tego numeru. tylko nie rob tego bledu i nie idz o tej porze co wszyscy. jak sa tlumy to sa inne priorytety

Byłem w Silesi w salonie, obsługa tam jest do d.. jednym słowem, dwie pracownice w ogóle nie wiedziały o co mi chodzi (chociaż wyjaśniłem sprawę bardzo dobrze) i chciały ponownie zarejestrować mój numer dając mi formularz rejestracji. Powiedziałem, że nie o to chodzi to wysłali mnie na 3-go Maja, tam powiedzieli, że bez wysłania faxu się nie obejdzie, bo muszą to naprawić w Warszawie. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekać.
Przy okazji kod PUK tej karty SIM także się nie zgadza, ponieważ sprawdzano już go w salonie.. A i kontaktowałem się także przez
[email protected], poprosili też o dane, zobaczymy co da się zdziałać.. tylko nie chcę usłyszeć: niestety, nic nie jesteśmy w stanie zrobić, czyli po prostu: 'odwal się Pan i daj nam spokój'.