• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #227765  autor: Pawrzes
 17 paź 2007, 15:56
No i stało się... Miasto Plusa odeszło do historii... Ale funkcjonalność bramki pozostała :)

Wchodząc na www.miastoplusa.pl następuje przekierowanie na http://www1.plus.pl/rozrywka_i_informacje/mp.jsp

Na razie strona nie działa prawdłowo:
Niepowodzenie operacji

Komunikat:

Operacja nie powiodła się.

Spróbuj ponownie. Jeśli sytuacja powtórzy się zgłoś problem.

Ciekawe co z bramką SMS :?:
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, 20:25 przez Pawrzes, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam

#227767  autor: mariusz9a
 17 paź 2007, 16:06
Pawrzes, u mnie działa normalnie. Przypisałem konto z miasta plusa do tej nowej. W zakładce "moja strona" masz wszystko to co było w mieście plusa, czyli bramkę SMS, forum, czat, itd...

#227768  autor: elrond
 17 paź 2007, 16:07
Pawrzes, juz sie chyba zmieniło. Ja mam teraz "nowa odsłonę portalu" i zachecenie do rejestraci powiązanej z kontem z Miasta Plusa. Czyli pewnie byli w trakcie przeprowadzki na lepsze (?) grunty :wink:

#227774  autor: Pawrzes
 17 paź 2007, 16:21
No u mnie nic nie działa, nie można się zalogować i powiązać konta, przypomnieć hasła czy utworzyć konto...

Pozdrawiam

#227837  autor: D@rio
 17 paź 2007, 19:39
Pawrzes, wcale nie przeszło. Nie siej paniki. Jest dostępne tylko w innej formie. No i po zalogowaniu, po założeniu konta na Plus.pl . Wtedy konto trzeba połączyć z kontem do MiastaPlusa i można korzystać.
Pawrzes pisze:Ciekawe co z bramką SMS
istnieje.
Pawrzes pisze:nie można się zalogować i powiązać konta, przypomnieć hasła czy utworzyć konto...
musisz założyć nowe konto do portalu Plus.pl a później dopiero powiążesz je z istniejącym kontem MiastaPlusa.

Obrazek

#227846  autor: ganc2
 17 paź 2007, 20:12
A czy zalogowałbym się tam gdybym miał konto tylko w mieście plusa?
Swego czasu takowe posiadałem...
A co się stało z tzw. mieszkaniem, blogiem, profilem itd uzytkownika?

#227848  autor: D@rio
 17 paź 2007, 20:16
ganc2 pisze: czy zalogowałbym się tam gdybym miał konto tylko w mieście plusa?
nie. Musisz stworzyć oddzielne konto. Kontro portalu Plus.pl
ganc2 pisze:A co się stało z tzw. mieszkaniem, blogiem, profilem itd uzytkownika?
blogi są a reszty jeszcze nie "obczaiłem" ;)

Obrazek

#227852  autor: Pawrzes
 17 paź 2007, 20:29
No wreszcie mi to wszystko działa :!: :) Nie mogłem utworzyć konta itd. a jak w końcu się udało to były problemy z powiązaniem konta...

Mam nadzieję że strona plus.pl nie będzie taka przeciążona jak dawne Miasto Plusa. Przynajmniej obecnie nie ma tych wyskakujących reklam :)

Pozdrawiam

#228662  autor: pajorro
 21 paź 2007, 13:49
Najważniejsze, że dalej jest bramka sms. Chociaż co z tego, że pozmieniali wszystko jak i tak dalej nie da się wysyłać z niej smsów do Play.

#228671  autor: dechomenon
 21 paź 2007, 14:04
bez sensu, że musze zakładać konto na plus.pl żeby je powiazać z miastemplusa...to co każdy od nowa musi sie rejestrować? banał...

#228807  autor: masterson
 22 paź 2007, 17:11
To ja już się gubię. Da się jakoś przenieść to konto czy trzeba zakładać nowe?

WEJDŹ I SAM SPRAWDŹ!!!

#228829  autor: dechomenon
 22 paź 2007, 18:59
D@rio pisze:Pawrzes napisał/a:
nie można się zalogować i powiązać konta, przypomnieć hasła czy utworzyć konto...

musisz założyć nowe konto do portalu Plus.pl a później dopiero powiążesz je z istniejącym kontem MiastaPlusa.
tak jak Dario pisał trzeba tak uczynić!