Użytkownik
mariusz9a
ja właściwie nie wiem w kogo on stawia. Dla mnie racjonalnie mysląć targetem dla Vobis'u są małę firmy tzw. mały biznes czyli profesjonalnie mówiąc rynek SOHO. Osoby mające (podmioty gospodarcze) lub chcące mieć od 1 do 4 aktywacji i przy okazji super nowoczesny telefon z wyższej półki. Większe firmy mają swoich opiekunów a Vobis nie posiada siatki konsultantów/doradzcców klienta biznesowego...Rokko pisze:Vobis patrzac na modele telefonow stawia na "drogiego" abonenta, niestety z wymiana trzeba walczyc w salonach.
Pewno wyławiają osoby, które chcą np. kupić palmtopa i proponują im aktywacje w Plusie, dzięki czemu mogą mieć Internet w palmtopie czy innym zaawansowanym telefonie za stałą opłatą.D@rio pisze:chcące mieć od 1 do 4 aktywacji i przy okazji super nowoczesny telefon z wyższej półki.
jak najbardziej norma...zabiezpieczają się tym tysiącem przy PWA i tyle...każdy kto ma PWA ma taką samą karę umowną w razie nie wywiazania się z warunków umowy 1000zł nie ma wyjątków!bard pisze:Wlasnie sie umowilem na dostarczenie telefonu w piatek, tylko jedna rzecz mnie tknela - ewentualna kara umowna 1000zl podczas gdy dla nowych wlasnie sprawdzilem, ze jest 840zl... to normalne, ze przy przedluzaniu kara jest wyzsza, czy mi podniesli przez to, ze obnizyli cene telefonu?
Mimo, ze nie ma to dla mnie zadnego znaczenia zastanawiam sie czy nie zadzwonic i sie nie klocic dla zasady
To lipa straszna! Myslicie ze jak zadzwoni do plusa i powie ze rezygnuje z tego nr to cos zaproponuja ??Kaczy pisze:Jeśli weźmie telefon to będzie potraktowana jak nowy klient. Jeśli nie weźmie telefonu to może dostać dodatkowe minuty (np. do wszystkich sieci).