• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #220982  autor: adek
 14 wrz 2007, 16:01
Witam.
Może to błachy post ale mnie to zawsze ciekawiło, z jakimi instytucjami współpracują Polskie opy.
Jeżeli sie orientuje dobrze to tak: (prosze mnie poprawić jak bedzei coś źle ;D)

Orange - stacja TVN - firma Prokom Invwest R. Krauzego, portal Onet, Radio Zet.... ( dalej nie wiem)....
Era - stacja Polsat ( wiadomo 8) ) Teraz chyba też TVN, portal Interia, Radio RMF FM, ....
Plus- ( nie mam pojęcia) :roll: może ktoś wie??

nie wiem dlaczego ale strasznie mnie to interesuje i ciekawi :oops: :oops: :oops:
pozdro

#220989  autor: przemek910
 14 wrz 2007, 16:55
adek pisze:Plus- ( nie mam pojęcia) może ktoś wie??
Plus to chyba udostepnia mobilną TVP.. ale nie jestem pewny
adek pisze:Era
adek pisze:Radio RMF FM
adek pisze:Orange
adek pisze:Radio Zet.
adek pisze:Orange
adek pisze:portal Onet,
adek pisze:Era
adek pisze:portal Interia,
szczerze - pierwsze slysze

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#220992  autor: szwozniak
 14 wrz 2007, 16:58
Play - TVN (Projekt Plaża)
Era - Allegro, Gadu-Gadu; Google i Onet (mogę się mylić, ale wystąpiły w reklamie N73 Ery na wyświetlaczu telefonu, wątpię żeby darmowa reklama :D)

#220995  autor: Pawrzes
 14 wrz 2007, 17:08
Plus współpracuje głównie z państwowymi firmami np. TVP, Orlen.

Pozdrawiam

#221044  autor: D@rio
 14 wrz 2007, 21:16
temat rzeka... nawet nie chce mi się mówić bo na prawdę tych firm i przedsiębiorstw jest dziesiątki... nawet w przypadku Plus'a.

Obrazek

#221141  autor: koval
 15 wrz 2007, 12:26
Z wakacyjnej pracy wiem że Plus współpracuje z UPS, przynajmniej krakowskim. Numery są podobne: 661337***, pomiędzy telefonami UPS łączy się darmowo, przyporządkowane są 4-cyfrowe numery wewnętrzne.