• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #218464  autor: Edziacha
 03 wrz 2007, 18:22
Ja mam sieć Era moja koleżanka Simplus u jak ona wysyła do mnie mms to dostaje albo ze nie można otworzyc obiektu albo zdjęcie jest w kawałkach ze nic nie widac co to moze byc podkreslam ze dostając od innych mms sa wporządku tylko od niej takie klapsy dostaje co jest przyczyna

#218647  autor: DejwiD
 04 wrz 2007, 13:35
niekompatybilne telefony??

#218649  autor: JacekS
 04 wrz 2007, 13:40
Powodem moze byc to ze telefon odbiorcy nie obsluguje danego formatu pliku jak jest wysylany w wiadomosci

#218655  autor: D@rio
 04 wrz 2007, 13:59
albo ty masz ograniczenie co do wielkości odbieranych wiadomości MMS.

Obrazek

#218740  autor: fortel
 04 wrz 2007, 17:58
podkreslam ze dostając od innych mms sa wporządku tylko od niej takie klapsy dostaje co jest przyczyna-czytajcie ze zrozumieniem/co prawda pewnie ten tekst pisal dyslektyk,bez znakow interpukcyjnych i duzych liter rozpoczynajacych zdanie /ale wydaje mi sie,ze wina lezy po stronie telefonu badz operatora.Nalezaloby sprawdzic czy mms-y kolezanki wygladaja tak samo na innych telefonach-w tym rowniez plusowskich i innych operatorow. :!:

#219267  autor: domur
 06 wrz 2007, 12:37
z MMSami w simplusie to wogole jest jeszcze jeden problem. Mianowicie nie mozna odbierac MMSa przy zablokowanych polaczeniach wychodzacych co wg mnie jest pomylka techniczna.

Jesli wiec sa na tym forum osoby z Plusa to proponuje nad tym popracowac

-----d---------------o----------------m---------------u---------------r-----