Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Model telefonu
Xiaomi RN3
I wywaliła kasę tylko na kampanie tylko po to żeby sobie po kpić? Chyba jednak nie o to chodzi, bo to by była bzdura totalna i prawdziwe wyrzucanie pieniedzy w błoto. A jeżeli masz rację i o to chodzi to gratuluje Heyah "speców" od marketingugosciu pisze:Na moj gust H kpi sobie w tych reklamach z Oragne, ktora kupe kasy wydala na makijaz, jakies koncerty poorganizowala, a nic nowego nie wnosi, a raczej wynosi (kasa za marke). Ot i wszystko. A dadza 10 proc. ulgi klubowiczom i wsio
Zgadzam się z "Gosciu".Klusek pisze:I wywaliła kasę tylko na kampanie tylko po to żeby sobie po kpić?
A to co to jest?Znany dziennikarz muzyczny i prezenter Wojciech Mann reklamuje nową ofertę bonusów w doładowaniach kont Heyah.
Kampania ma charakter teaserowy, jej rozwiązanie nastąpi w weekend (1. października).
W głównych stacjach telewizyjnych emitowane są trzy, 10-sekundowe spoty, reklamy (w dwóch wersjach) są również na bilboardach i w prasie.
Zawsze staramy się zaskakiwać i dlatego zdecydowaliśmy się zmienić formę naszej komunikacji. Do tej pory reklamowały nas postaci rysunkowe z komiksów lub animowane postaci bajkowe (np. ostatnio plastelinowy Czerwony Kapturek i Szewczyk Dratewka z owieczką). Nasi odbiorcy zaczęli się już do tego przyzwyczajać, więc po raz pierwszy w naszych reklamach występuje "żywa twarz", czyli Wojciech Mann, jako osoba kojarzona z muzyką. A dlaczego, przekonamy się niebawem - mówi Agata Borowska, rzecznik Heyah.
Strategię i kreację kampanii opracowała agencja G7, a media zaplanował i kupił Optimum Media OMD. (WitekT)
News o tym, że Heyah prowadzi nową kampanię. Znaczące jest zdanie o tym, że w reklamach występuje Mann jako osoba związana z muzyką i komentarz rzecznik.Klusek pisze:A to co to jest?
Ja wiem czy głupota? Po prostu kolejna kampania promocyjna Heyah, był czerwony kapturek teraz czas na Manna.jesito pisze:Tia głupota na całej ....... nie będę brzydko pisał ...... już za 35 minut będzie wszytko wiadomo.... chyba......
Czym nowsza kampania tym głupsza! Taka jest prawda! Wybacze im jak dadzą 50 groszy za minutę poza sieć.LukaszB pisze:Ja wiem czy głupota? Po prostu kolejna kampania promocyjna Heyah, był czerwony kapturek teraz czas na Manna.jesito pisze:Tia głupota na całej ....... nie będę brzydko pisał ...... już za 35 minut będzie wszytko wiadomo.... chyba......