Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Mam do was pytanie. Bo konczy mi sie umowa z TP na neo i niewiem czy przedłużać umowe z Tp czy poprostu zmienic operatora usługi. Czy TP oferuje jakies promocje przy przedłużaniu, i jak z innymi operatorami? Mój kumpel niedawno wzioł Netie i ma problemy z netem, a takich nie ma w neo. Jak sadzicie?
Jakie problemy? To jest tak: przy przedłużeniu zaproponują ci migracje na megainternet, co jest w tym momencie najgorszą i najmniej korzystniejszą ofertą na rynku. Jeśli chodzi o 1 mb/s na 2 lata to najkorzystniejsza będzie zmiana na multimo. A teraz mały kosztorys: 1 mb/s na 2 lata:
Neostrada: 1485 zł
Net24: 1259 zł
Multimo: 1215 zł
Dialnet Global: 1296 zł
Ostatnio zmieniony 25 sie 2007, 10:00 przez Vieslav, łącznie zmieniany 1 raz.
A umowe na 3 lata oplaca sie brać w 1mb/s czy 2mb/s bo i taka opcja mnie interesuje. A czytalem ze w multimo transfer przy szciaganiu miedzy 1mb/s a 2mb/s sie nie rózni jest taki sam. Wiec naprawde nie wiem. A jak to wogle jest z tym multimo? Trzeba przez neta skladać zamówienie?
Jak złożysz przez neta to dostaniesz jeszcze miesiąc upustu na abonament. A z tą umową na 3 lata to masz tak: sam widzisz, jak bardzo ceny w dół idą. Podpiszesz umowę na 1 mb/s na 3 lata a za rok będziesz klął że za tą samą cenę możesz mieć 2 mb/s. No chyba, że twoja linia nie uciągnie więcej, to wtedy 3-letnia umowa będzie dobra bo i tak niewiele zmienisz.