• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #208628  autor: yellowfox
 01 sie 2007, 16:16
Chciałem dokonać kolejnej aktywacji na tego samego abonenta w ofercie z abo 20zł ale jak sie okazuje aktywacja kosztuje już prawie 70zł

Czy ktoś z was próbował negocjować z erą w celu zmniejszenia tej opłaty? W końcu za kolejną aktywacje należą sie jakieś profity

#208632  autor: przemek910
 01 sie 2007, 16:28
yellowfox pisze:Czy ktoś z was próbował negocjować z erą w celu zmniejszenia tej opłaty?
Nie zmnijeszysz, w życiu o tym nie słyszałem, by ktoś się o to targował. Baa! By się komuś to udało...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#208633  autor: D@rio
 01 sie 2007, 16:28
nie należą. Nikt Ci nie zmniejszy tej opłaty - nie ma szans.

Pozatym, z takim abonamentem...

Obrazek

#208636  autor: yellowfox
 01 sie 2007, 16:38
D@rio pisze:nie należą. Nikt Ci nie zmniejszy tej opłaty - nie ma szans.

Pozatym, z takim abonamentem...
Własnie z takim abonamentem po roku dostałem dodatkową oferte i za 10 zł do abonamentu czyli w sumie 30zł na miesiąc mam 100min do era, heayah i stacjonarne oraz 40min do wszystkich

Z tego co przejrzałem to niektórzy mając rachunki rzędu 100zł i abo ok 70 po paru latach negocjują z era pakiety 40min do wszystkich lub 100min do era lub do jednego 2000min w cenie 16,5 za jeden pakiet czyli za 2 pakiety i tak płacą drożej o 3 zł niż ja po roku umowy mając tylko jedną aktywacje

#208642  autor: D@rio
 01 sie 2007, 16:50
yellowfox pisze:Własnie z takim abonamentem po roku dostałem dodatkową oferte i za 10 zł do abonamentu czyli w sumie 30zł na miesiąc mam 100min do era, heayah i stacjonarne oraz 40min do wszystkich
bo system pilotażowy Cię wylosował. Na tej podstawie nie myśl sobie że jesteś jakimś bardzo wartościowym klientem.

Obrazek

#208647  autor: przemek910
 01 sie 2007, 17:12
yellowfox pisze:Z tego co przejrzałem to niektórzy mając rachunki rzędu 100zł i abo ok 70 po paru latach negocjują z era pakiety 40min do wszystkich lub 100min do era lub do jednego 2000min w cenie 16,5 za jeden pakiet czyli za 2 pakiety i tak płacą drożej o 3 zł niż ja po roku umowy mając tylko jedną aktywacje
no wiesz... przedluzenie umowy to co innego, musza zadbac o klienta by i nich pozostał - 6.50 /pakiet to normalka...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#208852  autor: art
 02 sie 2007, 14:49
jeżeli chcesz uniknąć opłaty aktywacyjnej to możesz np. kupić starter tak tak za jakieś grosze i z niego przejsc na abonament w dowolnej promocji... tylko ten pakiet tak taka musi być aktywny minimum 3 miesiące aby taka operacja była możliwa ...

takie startery tak taka aktywowane już można nabyć na allegro czasem za grosze(ktoś kupuje starter aktywuje zadzwoni kilka razy i potem leży mu w szufladzie jakiś czas aż wkoncu decyduje sie na jego pozbycie na allegro)

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)