Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Nie zmnijeszysz, w życiu o tym nie słyszałem, by ktoś się o to targował. Baa! By się komuś to udało...yellowfox pisze:Czy ktoś z was próbował negocjować z erą w celu zmniejszenia tej opłaty?
Własnie z takim abonamentem po roku dostałem dodatkową oferte i za 10 zł do abonamentu czyli w sumie 30zł na miesiąc mam 100min do era, heayah i stacjonarne oraz 40min do wszystkichD@rio pisze:nie należą. Nikt Ci nie zmniejszy tej opłaty - nie ma szans.
Pozatym, z takim abonamentem...
bo system pilotażowy Cię wylosował. Na tej podstawie nie myśl sobie że jesteś jakimś bardzo wartościowym klientem.yellowfox pisze:Własnie z takim abonamentem po roku dostałem dodatkową oferte i za 10 zł do abonamentu czyli w sumie 30zł na miesiąc mam 100min do era, heayah i stacjonarne oraz 40min do wszystkich
no wiesz... przedluzenie umowy to co innego, musza zadbac o klienta by i nich pozostał - 6.50 /pakiet to normalka...yellowfox pisze:Z tego co przejrzałem to niektórzy mając rachunki rzędu 100zł i abo ok 70 po paru latach negocjują z era pakiety 40min do wszystkich lub 100min do era lub do jednego 2000min w cenie 16,5 za jeden pakiet czyli za 2 pakiety i tak płacą drożej o 3 zł niż ja po roku umowy mając tylko jedną aktywacje