Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Chyba możesz ale pamiętaj, że zmiany można chyba dokonywać raz w okresie rozliczeniowym. Zatem jeśli podpiszesz aneks na początku okresu rozliczeniowego (jak np. ja) to pierwsze zmiany można dokonać dopiero w kolejnym, czyli za np. 25 dni i zostaje ci już np. 35 dni na kolejną zmianę.Asii pisze:Prometo, no czy zmieniając pakiet na np. 100 minut do Ery mogę go zmienić w tych 60 dniach np. na przyjaciela a potem znów na te 100 minut? Ale w tym gdybania
można.Asii pisze: Druga sprawa czy można sobie iść do salonu pomacać telefoniki, przetestować a potem zamówić przez internet żeby dostać pakiet?
wtedy jest uruchamiana procedura reklamacyjna. Więc nigdzie do nie odsyłasz. Pozostaje Ci punkt serwisowy albo punkt Ery.Asii pisze:Kolejna sprawa czy jeżeli coś by się złego działo z telefon trzeba go wysyłać z powrotem czy można iść do punktu Ery?
Ten pakiet dostaje sie jeśli wybierzesz opcję podpisania umowy poprzez i-boa bez negocjacji cen za taryfę uniwersalną, czyli za taką cenę jaką Ci oferują jak sie zalogujesz poprzez i-boa na swoje kontoAsii pisze:Kolejne pytankoCzy ten pakiet 1000smsów/500msmów dostaje się tylko przy umowie przez kuriera czy również w salonie
ten pakiet jest do wszystkich sieci przez 24 cykle rozliczeniowe http://pro.hit.gemius.pl/hitredir/id=nG ... _warto_wwwAsii pisze:a te smsy/mmsy to tylko do Ery?
Asii nie chcę decydować za Ciebie w końcu Ty będziesz za to płaciła. Przykro to mi powiedzieć ale raczej nic nie wywalczyszAsii pisze:Prometo, jak uważasz, czy z rachunkami średnia koło 22-23zł opłaca się czekać do końca i walczyć o zniżkę na abo czy brać od razu co dają razem z tym pakietem?
jak nie zależy Ci na telefonie to poczekaj bo nic nie stracisz... a umowa i tak obowiązuje od terminu w którym powinna skończyć się obecna...Asii pisze:Prometo, jak uważasz, czy z rachunkami średnia koło 22-23zł opłaca się czekać do końca i walczyć o zniżkę na abo czy brać od razu co dają razem z tym pakietem?a te smsy/mmsy to tylko do Ery?
Andzia u mnie na jednym numerze była średnia 35,00 PLN i dostałem zniżkę w wysokości 16,50 PLN za jedna ofertę uniwersalną i nowy telefon. Nie wiem czym Era się kieruje dając jednym zniżkę a innym nieAndzia pisze:a przy rachunkach koło 40zł to już można powalczyć ze skutkiem pozytywnym o taką zniżkę? Naukowcy znają takie przypadki?