• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #205326  autor: esiek
 23 lip 2007, 18:20
Witam

Zwracam się z prośbą o udzielenie odpowiedzi na następujące pytanie, znalazłem w szafie :D karte sim (ma już z pół roku) po włożeniu do tela i wbiciu pina karta normalnie ruszyła :). Tylko konto zablokowane, połączenia wychodzące, przychodzące sa aktywne. Chce doładować kartą 50 numer tylko nie mam pojęcia jak to bedzie, czy bedzie okres ważności połączeń wychodzących od dnia dzisiejszego czy od pół roku wstecz, pomóżcie :D

pozdrawiam

#205327  autor: D@rio
 23 lip 2007, 18:23
od dzisiejszego. A raczej, od momentu zasilenia.

Obrazek

#205337  autor: esiek
 23 lip 2007, 18:36
acha ;) dzięki bardzo :)

pozdrawiam

[ Dodano: 2007-07-23, 18:39 ]
acha i jeszcze jedno czy moge sprzwdzic w jakiś sposób ile mam na koncie, czy nei jest to kwota minusowa ? przy zablokowanych poł. wychodzących ??

#205339  autor: przemek910
 23 lip 2007, 18:42
to zależy czy masz SIMPLUSA na starej czy nowej platoformie.

przy starej będzie widoczne na wyświetlaczy a przy nowej musisz wpisać kod *100# [chyba] i zatwierdzić 'zieloną słuchawką', po chwili ujrzysz na ekranie swój stan konta oraz jego ważność.

#205341  autor: D@rio
 23 lip 2007, 18:46
esiek pisze:acha i jeszcze jedno czy moge sprzwdzic w jakiś sposób ile mam na koncie, czy nei jest to kwota minusowa ? przy zablokowanych poł. wychodzących ??
najpewniej E-BOK. Tam zobaczysz całe info o koncie i jesli jest debet, także go ujrzysz.
kin pisze:przy starej będzie widoczne na wyświetlaczy a przy nowej musisz wpisać kod *125# [chyba] i zatwierdzić 'zieloną słuchawką', po chwili ujrzysz na ekranie swój stan konta oraz jego ważność.
nie. Przy OCP pokaże info o prośbie zasileniu konta, natomiast nie wyświetli stanu kwotowego.

Natomiast, prawidłowy kod na stan to *100# :)

*125# to na sprawdzenie ważności konta.

Obrazek