Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...Asii pisze:Czekałeś do końca umowy?thane pisze:no niestety te same pierdoły co już ktoś tam pisał na forum, że brane pod uwagę są wysokość rachunków, regularne płacenie itp. itd.i w kółko to samo... ja nie wiem oni chyba tam roboty posadzili... no trudno idę do sklepu przedłużyć, biorę 1xuniwersalna,1xtaniej w sieci, na 3 lata i do tego nokie 5300 na 150 zeta, i tak myślę że się opłaca, nie ma co narzekać
Czyli nie udało Ci się wywalczyć nic a nic?![]()
To ja pewnie też nie mam co czekać do końca...
No to tak jak mówiłem, będzie papa w stronę Ery i pójdziemy w układy z Playthane pisze:niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...
ja tam wolałem playa nie ryzykować po tych ich wyczynach z roamingiem...elrond pisze:No to tak jak mówiłem, będzie papa w stronę Ery i pójdziemy w układy z Playthane pisze:niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...![]()
I do tego Z400
Patriotą raczej nie jestem (mało co tu mnie trzyma, właściwie tylko sentyment do tego że za ten zepsuty kraj walczyli moi dziadkowie) ale jakiś wyjazdów zagranicznych nie urządzam właściwie wogule. To sie powinno ustatkować. Bardziej martwią mnie "miejscowe" błędy typu problem z smsami w z400 ale to juz chyba przeszłosć. A w play zyskam ważną rzecz - zasięgthane pisze:ja tam wolałem playa nie ryzykować po tych ich wyczynach z roamingiem...
każdy robi to co mu się bardziej opłaca... mi się bardziej opłacało zostać w Erze bo wykonuję tam 95% połączeń a pozostałe 5% na stacjonarne, poza sieć to mam maksymalnie 1-2 minuty i 5-6 smsów miesięcznie...elrond pisze: Patriotą raczej nie jestem (mało co tu mnie trzyma, właściwie tylko sentyment do tego że za ten zepsuty kraj walczyli moi dziadkowie) ale jakiś wyjazdów zagranicznych nie urządzam właściwie wogule. To sie powinno ustatkować. Bardziej martwią mnie "miejscowe" błędy typu problem z smsami w z400 ale to juz chyba przeszłosć. A w play zyskam ważną rzecz - zasięgBo Era to u mnie jest zakręcona jak rosyjski termos
--> chyba z 12 nadajinków skrzyżowanych w domu i żaden wystarczajaco stabilny... efekt to ciagle przerwane rozmowy i szybko padające baterie bo telefon nie może sie zdecydować z którym nadajnikiem ma romansować
To już 3 telefon i ciągle to samo. Włączyłem Cell Information, wystarczy nieraz telefon przekręcić i już łapie inny nadajnik. Zawsze tak u mnie było z Erą, każdy kto u mnie jest nie moze sie dodzwonic. Szkoda mi troche pewnych "drobiazgów" Erowych, typu pakiet omnix, taryfikacja za GPRS, EraGG itp ale pakietu za 16,5 nie dostane wiec doszedłem do wniosku że lepszym rozwiazaniem bedzie Play.D@rio pisze:równie dobrze może to być efekt niestabilnego soft'u. Może warto zrobić upgrade?![]()
1. Trzeba mieć 2000 pkt.damiancycek pisze:Ile trzeba mieć pkt. premia aby obniżyć koszt telefonu o 50złA można jakoś w I-BOA zobaczyć wszystkie swoje rachunki tak bylo by mi najlatwiej obliczyc srednia.
Uściślij o co Ci dokładnie chodzi.Asii pisze:Po pierwsze czy można zmieniać przez te 60dni ile się chce?
Nie wiem o co chodziAsii pisze:Otrzymuje unikalne warunki na telefon stacjonarny w sieci Era, produkty Tak Tak, dodatkową aktywację oraz usługi