• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #204627  autor: mjez1978
 21 lip 2007, 17:26
Witam
Czy ktoś z was korzystał z przelewu sms? Dziś próbowałem przelać znajomemu 60 zł i dostałem smsa zwrotnego żeusługa przelew sms jest zablokowana.Przy drugiej próbie dostałem smsa że zła składnia i że możliwe kwoty doładowania to 5, 25 ,50 albo 100 , natomiast w regulaminie jest napisane ze mogą to być dowolne kwoty równe wielokrotności złotówki.
Pozdrawiam

#204630  autor: monkey
 21 lip 2007, 17:35
u mnie wygląda to podobnie. kiedy chce przelać kasę dostaję wiadomość że usługa przelew sms jest zablokowana. po wysłaniu sms-a ODBLOKUJ dostaje wiadomość zwrotną ze usługa jest aktywna i w każdej chwili mogę z niej skorzystać ale nadal nie mogę przesłać kasy bo niby usługa jest zablokowana??

#204729  autor: mjez1978
 21 lip 2007, 22:29
Zadzwoniłem do BOK-u i sprawa została zgłoszona do działu technicznego.Zobaczymy co sie da zrobić i ile to potrwa

#205592  autor: marektomek
 24 lip 2007, 09:32
mjez1978 pisze:Zadzwoniłem do BOK-u i sprawa została zgłoszona do działu technicznego.Zobaczymy co sie da zrobić i ile to potrwa
z tego co wiem to kolega zgłosił do BOKu tą sprawę a pare dni po wejściu nowego go i dalej nie może robić przelewów sms,
U mnie tez nie działa

#205789  autor: mjez1978
 24 lip 2007, 16:15
marektomek pisze:
mjez1978 pisze:Zadzwoniłem do BOK-u i sprawa została zgłoszona do działu technicznego.Zobaczymy co sie da zrobić i ile to potrwa
z tego co wiem to kolega zgłosił do BOKu tą sprawę a pare dni po wejściu nowego go i dalej nie może robić przelewów sms,
U mnie tez nie działa
No ale skoro usługę oferują to jak może nie działać.Może trzeba sprawę zgłosić do UOKIK bo widać jak nie ma na kogoś bata to ma wszystko głeboko w ... :evil: Czy ktoś się orientuje ile mają dni na takie rozpatrzenie?

#205805  autor: D@rio
 24 lip 2007, 17:18
mjez1978 pisze:No ale skoro usługę oferują to jak może nie działać.Może trzeba sprawę zgłosić do UOKIK bo widać jak nie ma na kogoś bata to ma wszystko głeboko w ...
do prezydenta i do papieża jeszcze napisz...

Obrazek