• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 65 z 318
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 318

#204688  autor: Asii
 21 lip 2007, 20:15
elrond pisze: z całym szacunkiem do blondynek :wink: )
8)

Mel pisze: Kiepska ze mnie negocjatorka i z pewnością przy moich rachunkach nic nie wynegocjuję, ale spróbować nie zaszkodzi :mrgreen:
To tak jak ze mnie :mrgreen:

#204708  autor: thane
 21 lip 2007, 20:55
Asii pisze:
thane pisze:no niestety te same pierdoły co już ktoś tam pisał na forum, że brane pod uwagę są wysokość rachunków, regularne płacenie itp. itd. :( i w kółko to samo... ja nie wiem oni chyba tam roboty posadzili... no trudno idę do sklepu przedłużyć, biorę 1xuniwersalna,1xtaniej w sieci, na 3 lata i do tego nokie 5300 na 150 zeta, i tak myślę że się opłaca, nie ma co narzekać ;)
Czekałeś do końca umowy?
Czyli nie udało Ci się wywalczyć nic a nic? :cry:
To ja pewnie też nie mam co czekać do końca...
niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...

#204709  autor: elrond
 21 lip 2007, 21:03
thane pisze:niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...
No to tak jak mówiłem, będzie papa w stronę Ery i pójdziemy w układy z Play :wink:
I do tego Z400 :roll:

#204723  autor: thane
 21 lip 2007, 22:10
elrond pisze:
thane pisze:niestety nie czekałem do końca umowy - przedłużyłem pierwszego możliwego dnia... po prostu potrzebowałem nowej słuchawki na zaraz... ale nie narzekam moja średnia rachunków była dokładnie 24zł pan w sklepie powiedział i mówił że przy takiej średniej to nie mam co czekać i się starać bo i tak nic nie dostanę...
No to tak jak mówiłem, będzie papa w stronę Ery i pójdziemy w układy z Play :wink:
I do tego Z400 :roll:
ja tam wolałem playa nie ryzykować po tych ich wyczynach z roamingiem...

#204735  autor: elrond
 21 lip 2007, 22:43
thane pisze:ja tam wolałem playa nie ryzykować po tych ich wyczynach z roamingiem...
Patriotą raczej nie jestem (mało co tu mnie trzyma, właściwie tylko sentyment do tego że za ten zepsuty kraj walczyli moi dziadkowie) ale jakiś wyjazdów zagranicznych nie urządzam właściwie wogule. To sie powinno ustatkować. Bardziej martwią mnie "miejscowe" błędy typu problem z smsami w z400 ale to juz chyba przeszłosć. A w play zyskam ważną rzecz - zasięg :-) Bo Era to u mnie jest zakręcona jak rosyjski termos :wink: --> chyba z 12 nadajinków skrzyżowanych w domu i żaden wystarczajaco stabilny... efekt to ciagle przerwane rozmowy i szybko padające baterie bo telefon nie może sie zdecydować z którym nadajnikiem ma romansować :wink:

#204793  autor: D@rio
 22 lip 2007, 10:11
elrond pisze:... efekt to ciagle przerwane rozmowy i szybko padające baterie bo telefon nie może sie zdecydować z którym nadajnikiem ma romansować
równie dobrze może to być efekt niestabilnego soft'u. Może warto zrobić upgrade? :-)

Obrazek

#204796  autor: thane
 22 lip 2007, 10:44
elrond pisze: Patriotą raczej nie jestem (mało co tu mnie trzyma, właściwie tylko sentyment do tego że za ten zepsuty kraj walczyli moi dziadkowie) ale jakiś wyjazdów zagranicznych nie urządzam właściwie wogule. To sie powinno ustatkować. Bardziej martwią mnie "miejscowe" błędy typu problem z smsami w z400 ale to juz chyba przeszłosć. A w play zyskam ważną rzecz - zasięg :-) Bo Era to u mnie jest zakręcona jak rosyjski termos :wink: --> chyba z 12 nadajinków skrzyżowanych w domu i żaden wystarczajaco stabilny... efekt to ciagle przerwane rozmowy i szybko padające baterie bo telefon nie może sie zdecydować z którym nadajnikiem ma romansować :wink:
każdy robi to co mu się bardziej opłaca... mi się bardziej opłacało zostać w Erze bo wykonuję tam 95% połączeń a pozostałe 5% na stacjonarne, poza sieć to mam maksymalnie 1-2 minuty i 5-6 smsów miesięcznie...

#204797  autor: elrond
 22 lip 2007, 10:50
D@rio pisze:równie dobrze może to być efekt niestabilnego soft'u. Może warto zrobić upgrade? :-)
To już 3 telefon i ciągle to samo. Włączyłem Cell Information, wystarczy nieraz telefon przekręcić i już łapie inny nadajnik. Zawsze tak u mnie było z Erą, każdy kto u mnie jest nie moze sie dodzwonic. Szkoda mi troche pewnych "drobiazgów" Erowych, typu pakiet omnix, taryfikacja za GPRS, EraGG itp ale pakietu za 16,5 nie dostane wiec doszedłem do wniosku że lepszym rozwiazaniem bedzie Play.

#204835  autor: Asii
 22 lip 2007, 12:59
thane, średnia 24zł to i tak w porównaniu ze mną masz wysoką :mrgreen:
Też czekam na ofertę z telefonem i podpisuje, nie ma na co czekać :?

#204993  autor: damiancycek
 22 lip 2007, 20:38
Ile trzeba mieć pkt. premia aby obniżyć koszt telefonu o 50zł :?: A można jakoś w I-BOA zobaczyć wszystkie swoje rachunki tak bylo by mi najlatwiej obliczyc srednia.

#204996  autor: szejkspir
 22 lip 2007, 20:44
damiancycek, 2000 pkt.

#204997  autor: Prometo
 22 lip 2007, 20:44
damiancycek pisze:Ile trzeba mieć pkt. premia aby obniżyć koszt telefonu o 50zł :?: A można jakoś w I-BOA zobaczyć wszystkie swoje rachunki tak bylo by mi najlatwiej obliczyc srednia.
1. Trzeba mieć 2000 pkt.
2. Można w zakładce "Płatności"

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#205002  autor: damiancycek
 22 lip 2007, 20:49
tylko niestety tam można zobaczyć historię tylko z 12 miesięcy a ja abo mam juz ok 19.

RÓB SWOJE RYZYKO JEST TWOJE

[you] podarowałeś głodnym dzieciom ciepły posiłek? Jeżeli nie to wejdź: www.pajacyk.pl

#205003  autor: D@rio
 22 lip 2007, 20:50
damiancycek pisze:tylko niestety tam można zobaczyć historię tylko z 12 miesięcy a ja abo mam juz ok 19.
po co Ci więcej. Oblicz z 12 miesięcy.

Obrazek

#205013  autor: sabled
 22 lip 2007, 21:35
damiancycek, w BOA i tak obliczają z ostatnich 6 miesięcy.

#205030  autor: Asii
 22 lip 2007, 22:36
Czy biorąc umowę od nowa powiedzmy 3 pakiety mogę je wymienić na przyjaciela bądź na 100 minut do ery?

#205032  autor: thane
 22 lip 2007, 22:37
Asii pisze:Czy biorąc umowę od nowa powiedzmy 3 pakiety mogę je wymienić na przyjaciela bądź na 100 minut do ery?
dostosowanie taryf jest możliwe tylko po przedłużaniu umowy (oczywiście żeby zachować zniżkę na pakiet)

#205039  autor: Asii
 22 lip 2007, 23:02
Tylko Stały Abonent:

* Sam decyduje o tym jak wykorzysta swój abonament! Każdy ma 60 dni na przetestowanie i dopasowanie taryfy.
* Może wybrać numer z którym rozmawia bezpłatnie przez cały okres trwania aneksu.
* Otrzymuje duże pakiety minut w abonamencie oraz bardzo tanie połączenia w ramach pakietu
* Dostaje dodatkowe pakiety minut do abonamentu
* Najlepsze modele telefonów takie jak: Sony Ericsson K800i, Samsung D900, Sony Ericsson K750i może kupić taniej niż przy nowej umowie.
* Wszystkie telefony może kupić nawet o 250 zł taniej dzięki zniżce Era Premia
* Zestawy słuchawkowe bluetooth do wybranych modeli otrzymuje za darmo lub może je kupić w promocyjnej cenie.
* Nie płaci opłaty aktywacyjnej
* Otrzymuje specjalny bonus przy skorzystaniu z oferty na stronie era.pl lub u konsultanta pod numerem 602 900
* Otrzymuje unikalne warunki na telefon stacjonarny w sieci Era, produkty Tak Tak, dodatkową aktywację oraz usługi

Po pierwsze czy można zmieniać przez te 60dni ile się chce?
Po drugie może ktoś mi przybliżyć ostatni podpunkt? ;-)

#205077  autor: Prometo
 23 lip 2007, 07:56
Asii pisze:Po pierwsze czy można zmieniać przez te 60dni ile się chce?
Uściślij o co Ci dokładnie chodzi.
Asii pisze:Otrzymuje unikalne warunki na telefon stacjonarny w sieci Era, produkty Tak Tak, dodatkową aktywację oraz usługi
Nie wiem o co chodzi :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#205119  autor: thane
 23 lip 2007, 09:41
Asii pisze: Po pierwsze czy można zmieniać przez te 60dni ile się chce?
Po drugie może ktoś mi przybliżyć ostatni podpunkt? ;-)
tam gdzieś dalej w opisach wyczytałem że możliwa jest jedna zmiana w jednym każdym okresie rozliczeniowym...
  • Strona 65 z 318
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 318
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65