nostra pisze:Cze Dzierski,
W tobie ma nadzieja ..... Wlasnie mi i zonie skonczyły się umowy w Orangutanie

i dzwoni do mnie ta propozycja srednio co 2 dni ..... Juz zmęczony jestem poniewaz mam wrazenie , ze tam nie ma zadnego przepływu informacji ! ale od początku....! Przy pierwszym kontakcie nazwijmy to tak - postawiłem swoje warunki przedłuzenia umowy z Orange. NIestety

Pani Nakrzyczała na mnie !!!!! tak tak !! nakrzyczała ze jak mogę dyktować warunki i ze nie chcę skorzystać z jej oferty. Pewnie zapytasz czego oczekuję ?? Hmmm sądzę ze niewiele ale .....
Awięc

---------------------------------------------------------------------------------------------
NowyTwójPlan(wszyscyInaWszystko80+orangeIstacjonarne25)+K800i (234,87zł) z rabatem 150zł i po zdjęciu pkt profit; umowa na 24m
------------------------------------------------------------------------------------------------
NowyTwójPlan(wszyscyInaWszystko80+orangeIstacjonarne25)+
K800i (59,88zł) z rabatem 150zł i po zdjęciu pkt profit; umowa na 30m
------------------------------------------------------------------------------------------------
NowyTwójPlan(wszyscyInaWszystko80+Jeden numer)+K800i (234,87zł) z rabatem 150zł i po zdjęciu pkt profit; umowa na 24m
NowyTwójPlan(wszyscyInaWszystko80+Jeden Numer)+
K800i (59,88zł) z rabatem 150zł i po zdjęciu pkt profit; umowa na 30m
JednaIdea100+K800i(417,87zł)+pakietRozmów20(24m)+30min(do wszystkich)(18m); umowa na 24m
JednaIdea100+K800i(243,12zł)+pakietWiadomości20(24m)+30min(do wszystkich)(18m); umowa na 30m
Nie zagłębiałem sie więcej bo już mnie opierdzielali że nie dzwonie w robocie tylko sie bawie z jakimiś ofertami