Tak jak napisał Yagi, K750i ma lepsze wyniki w benchmarku niż W810i co może troche dziwić, bo tak na zdrwoy rozsądek, W810 powinien być lepszy od K/D 750i. A wracając do jakość mp3, to tak jak koledzy wspomnieli, między W a K równicy nie ma, jednak te bardziej rozbudowane funkcje się przydają

Ktoś też napisał, o "niby" różnicy miedzy słuchawkami z W (HMP-70) a standardowymi w K. Otóż sam jestem użytkownikiem tych z modelu W i szczerze muszę przyznać, że różnica jest powalająca! Może nie chodzi o głośniczki zamontowane w słuchawkach, ale o samą budowe, bo HPM-70 wkłada sie głęboko do uszu, a gumki zapewniają idealne wyciszenie dzięków z zewnątrz. Efekt jest taki, że bass jest idealnie czysty i bardzo głęboki. Jest tylko jedna wada, z którą sobie oczywiście już poradziłem. Otóż przy włączonej opcji "megabass" słuchawki nie dają rady, a do tego brakuje czystego sopranu, zupełnie jakbyw tej opcji był wyłączony

Ale od czego jest korektor?

Tam wystarczy ustawić pierwszy i dwa ostatnie suwaki na max, a dwa pozostałe na połowie i dziwięk jest przepiękny! Osobiście bardzo często używam tego modelu jako odtwaracz, bo z tak dobrą jakością muzyki jeszcze się nigdy nie spotkałem w telefonie...