• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#19693  autor: Frasio
 25 wrz 2005, 10:16
Najbardziej jednak podoba mi się 3660.

Obrazek

#19721  autor: Dragon
 25 wrz 2005, 12:23
no z wygladu jest fajna, ale troche duza :roll:

#20142  autor: adrianet
 26 wrz 2005, 16:30
Dragon pisze:
adrianet pisze:jest taki telefon... motka mpx to bedzie zawsze moje marzenie...
kurde, ludzie czytajie czasem temat od poczatku do konca zanim cos napiszcecie, o Motoroli Mpx200 pisalismy na samym poczatku
mpx 200, mpx220 tak ale mpx nie. czasmi jeszcze mowia na nia mpx 300 chyba. ale jezeli chcesz ja kupic za ta cene to mosisz poczekac troche.

witekt pamietam ze ta motke to mi odradzales... i nie tylko ze wzgledu na rozmiary

#20163  autor: Frasio
 26 wrz 2005, 19:51
Adrianet ale przecież
1. Nie ma jej na allegro.
2. Jakby była to za drogo.

Obrazek

#20264  autor: Skarpyta
 26 wrz 2005, 22:28
mówicie o mpx 200?? jak onia chodzi to dzis na alegro znalazłem jedna

Obrazek
Obrazek

#20328  autor: Frasio
 27 wrz 2005, 06:57
Nie! Mpx 200 jest na allegro duużo ale nam chodzi o mpx lub mpx 300 (to samo) jest na telepolis pod nazwą mpx

Obrazek

#20384  autor: Skarpyta
 27 wrz 2005, 15:17
aha :/

Obrazek
Obrazek