• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 1 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
 #19267  autor: hot.arti
 23 wrz 2005, 17:24
W dzisiejszej gazecie "Fakt" jest reklama na pierwszej stronie: "Sukces! Skandal! Wydarzenie! Od 1 października [łapa heyah]" Czy to oznacza jakąś rewolucję w cenniku Heyah??

#19276  autor: Irek
 23 wrz 2005, 17:44
Hehe sam jestem ciekawy co to będzie. Miejmy nadzieję, że to nie będzie kolejna denna oferta.

"And one more thing..."

#19279  autor: xlord
 23 wrz 2005, 17:56
A moze Heyah znow da do pieca konkurencji i obnizy ceny radykalnie.
Sadze, ze moga zmienic oferte i zaproponowac minute poza siec za 60gr/min, a wewnatrz sieci za 40 gr/min. Do tego smsy poza siec za 15 gr i wewnatrz sieci za 3 gr, a jesli dojdzie do tego, ze mmsy beda po 20 gr to juz sie zacznie szalenstwo na Heyah na nowo.
Oferta taka jest na granicy oplacalnosci w polskich warunkach, ale tu liczy sie obrot.
A moze tez pojawi sie oferta w stylu - przynies do nas aktywacje SS, SimPlus lub POP i daj ja zmielic, a damy Ci telefon z aktywacja za zlotowe.
To oczywiscie spekulacje, ale wszystko jest mozliwe. Walka trwa, bo nieuchronnie zbliza sie przenosnosc numerow i start 4 opa.
Trzeba czyscic rynek poki czas.

Pozdrawiam

#19281  autor: Irek
 23 wrz 2005, 17:58
Zbyt piękne by było prawdziwe - mówię, Twojej propozycji przyniesienia startera, a w zamian otrzymania telefonu za zetke i numeru w Heyah! To by nie przeszło. Obniżka cen jest bardziej realna!

"And one more thing..."

#19287  autor: kulboj
 23 wrz 2005, 18:29
Co za ciekawostki,heyah się budzi ??? :P
Moim zdaniem to co najwyżej będzie super taniocha wewnątrz heyah.
Wątpie żeby coś drastycznie spadło poza siecią.
Bardziej mnie ciekawi co idea zrobi teraz z bublem zwanym dalej GO!
Już widzę te reklamy - GO! - super oferta :-)
 #19288  autor: LukaszB
 23 wrz 2005, 18:31
hot.arti pisze:W dzisiejszej gazecie "Fakt" jest reklama na pierwszej stronie: "Sukces! Skandal! Wydarzenie! Od 1 października [łapa heyah]" Czy to oznacza jakąś rewolucję w cenniku Heyah??
Na dole strony:

Obrazek

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni

#19291  autor: adamos
 23 wrz 2005, 18:45
w telewizji lecą jakieś reklamy z manem i fortepianami ;-)

#19295  autor: kulboj
 23 wrz 2005, 19:02
Ja tam mówię - ostrożnie Panowie.
Nie ma się co podniecać - żeby nie było wielkiego rozczarowaia tak jak z łorange :-D

#19296  autor: dejo
 23 wrz 2005, 19:05
rownie dobrze Heyah moze kombinowac jakas impreze.
a niekoniecznie wprowadzac nowa oferte.

#19302  autor: Shila
 23 wrz 2005, 19:18
Wystawia czerwonego kapturka w Teatrze Wielkim :lol:

Wersje na 21 wiek, gdzie zamiast grzybków beda miny a w zamian za wilka przyjdzie predator.

Telepolis.pl
 #19305  autor: kameT
 23 wrz 2005, 19:40
Słyszałem właśnie, że ERA zaniedbuje nieco HeyaH i ma to zmienić, chce pozyskać jak najwięcej klientów, bo nie dokonała tego w tym roku. Do tego ma posłużyć właśnie "Łapa" :D
Zresztą sami poczytajcie...

"... jak się nieoficjalnie dowiadujemy, na przełomie września i października PTC planuje zmiany dostosowawcze w ofercie pre-paid Heyah. Dziś, rewolucyjna oferta z marca 2004 r. stanowi jedną z najgorszych ofert pre-paid w kraju, choć w chwili, kiedy powstawała dawała wiele nadziei na dotrzymywanie konkurentom kroku, a wręcz narzucanie innowacji. Obecne hasło reklamowe "my nie umiemy opowiadać bajek, u nas trzy grosze, to zawsze trzy grosze" odnosi się do ofert konkurencji, w których tanie ceny SMS tak naprawdę wynikają wyłącznie z konieczności aktywowania dodatkowo opłacanych z góry pakietów. W Heyah nie ma niczego podobnego, a cena wysłanej wiadomości SMS w wysokości 3 groszy brutto obowiązuje w ofercie podstawowej. Zaletą Heyah, podobnie, jak Tak-Tak, jest kumulacja okresów ważności konta na połączenia wychodzące, zachowywanie środków dostępnych na koncie po zakończeniu czasu ważności konta na połączenia wychodzące, standardowo realizowany roaming międzynarodowy, kompatybilność oferty z dowolnymi modelami aparatów telefonicznych bez konieczności dokonywania dodatkowych zabiegów oraz możliwość sprawdzenia stanu środków dostępnych na koncie w każdej chwili, czego nie można powiedzieć na przykłąd o konkurencyjnym Simplusie czy Sami-Swoi. PTC zaniedbała Heyah pod względem cenowym i to jest oczywiste. Biorąc pod uwagę śladową liczbę użytkowników oferty oraz ogromny finansowy wkład w kampanię marketingową, najwyższy czas, aby zmienić ten stan rzeczy."
 #19306  autor: LukaszB
 23 wrz 2005, 19:49
kamet pisze:Słyszałem właśnie, że ERA zaniedbuje nieco HeyaH i ma to zmienić, chce pozyskać jak najwięcej klientów, bo nie dokonała tego w tym roku. Do tego ma posłużyć właśnie "Łapa" :D
Zresztą sami poczytajcie...

"... jak się nieoficjalnie dowiadujemy, na przełomie września i października PTC planuje..."
To jest informacja z końca lipca. Jeżeli cytujesz podaj źródło informacji, w tym przypadku jest to http://www.gsmbiz.pl

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni

#19310  autor: kameT
 23 wrz 2005, 20:01
Wiem, że to jest informacja z końca lipca, piszę tylko, że może być w tym trochę prawdy i to co pisze "Fakt" :?

#19313  autor: Th0mas
 23 wrz 2005, 20:07
Mnie to nie wygląda na obniżkę cen. Jakoś tak mam dziwne wrażenie.

#19415  autor: gudcezar
 23 wrz 2005, 22:33
Ciekawe co będzie tego 1 pażdziernikamam nadzieje że nie jakiś durny koncert... mogli by jednak obniżyć te droge ceny bo to co teraz dajo to kicha, mogli by też obniżyć oaming ale bardziej na następne wakacje

#19419  autor: Przemek
 23 wrz 2005, 22:36
Nie podniecałbym się tym skoro to wyszło od Faktu.Różne opinie krążą o tej gazecie... :wink:

#19422  autor: WitekT
 23 wrz 2005, 22:37
OK. Ale to akurat reklama, a nie ich tekst. :)

#19426  autor: Przemek
 23 wrz 2005, 22:41
No w sumie tak.Ale jak rano jadę do szkoły to na przystanku czytam pierwszą stronę Faktu i można się nieźle uśmiać :wink: Taka gazeta, że więcej w niej obrazków w ciągu jednego dnia niż tekstu przez cały tydzień :-D ostatnio dziennikarze gazety "Fakt" odkryli kolejną sensację w związku ze śmiercią Papieża[*] i ujawnili ją pół roku po FAKCIE :P parę dni temu coś o wojnie chyba było ale nie miałem czasu poczytać :cry:

#19430  autor: Skarpyta
 23 wrz 2005, 22:44
ja tez czeka m na 1 październik a dzis dosta;em od heyah jakiegos durnewgo smsa że bede mial 10% grati przy doładowaniu konta TYLKO ŻE! jest to dostepne dla heyah klubowiczów;/;/;/

Obrazek
Obrazek

#19432  autor: Wojt2004
 23 wrz 2005, 22:46
Ja Faktu nie kupuje i nie czytam, poziom co najmniej denny.I to by bylo na tyle w temacie tej gazety czyt.szmatlawca :-D

Co do Heyah to poczekamy zobaczym, zycze jak najlepiej zarowno posiadaczom tego prepaida jak i innym, jak tam obniza cenny to i u reszty sie ruszy :D
  • Strona 1 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5