• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 75 z 147
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 147

#190337  autor: Kaczy
 07 cze 2007, 21:44
U mnie żadnej Motki nie było od nowego roku.

...::: Made for loneliness :::...

#190441  autor: waeren
 08 cze 2007, 09:14
flusher pisze:orientuje się ktoś czy jest on dostępny, bo jeżeli to wyprzedaż to może być różnie, a nie chce mi się jechać bez sensu na drugi koniec miasta do plusa (na 2601 to mi chyba tego nie powiedzą)?
sprawdź numer telefonu do tego salonu na stronie plusa i zadzwoń wcześniej zapytać, ja tak robiłem jak szukałem konkretnego modelu ,a punkty plusa były 4 w mieście, i po potwierdzeniu dostępności fona pojechałem w konkretne miejsce.

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#191152  autor: patark
 09 cze 2007, 22:26
Witam, mam pytanie co do PWA dla indywidualnych, może ktoś pomoże:
Jaka powinna być średnia z rachunków abyh liczyć na lepszą cenę aparatu niż cena z promocji dla nowych klientów w danej taryfie?
I jeszcze jedna uwaga, odnoszę wrażenie, że Plus zaczyna po macoszemu traktować starych klientów ale nie tylko, również swoich dilerów, ofertę (kipską) z PWA przez telefon miałem ponad miesiąc przed końcem umowy, ale konsultant zaznaczył, że w sklepie oferta z PWA będzie dopiero po zakończeniu tej umowy. Trochę to mnie dziwi, jak tak dalej będzie i składam pisemną rezygnację z numeru, jeśli to nie zmieni oferty to idę do PLAY'a!

#191206  autor: t_kania
 10 cze 2007, 01:47
A ja mam pytanie, na co mogę liczyć przy przedłużaniu umowy

Staż w sieci - 5 lat
Abonament - Nowy Plus 40 zł
Średnie rachunki - 60-70 zł

Zamierzam zmienić taryfę na Kubalę 55 i wziąść sobie jakiś nowy aparat, co obecnie Plus ma do zaoferowania (głównie Motorola by mnie interesowała - K1 lub V3i, ewentualnie jakiś SonyEricsson)
Ale z tego co przeglądam sieć, to coraz bardziej Play'em zaczynam się interesować - czy jest możliwość przeniesienia numeru z plusa do Play'a?

#191244  autor: Kaczy
 10 cze 2007, 10:52
t_kania pisze:głównie Motorola by mnie interesowała - K1 lub V3i
Na chwilę obecną w cenniku dla osób indywidualnych nie ma ani 1. Motki.
jest możliwość przeniesienia numeru z plusa do Play'a?
Jest - kosztuje to 50 zł.

#191466  autor: imsai
 10 cze 2007, 20:24
Dobry wieczór.

Czy rabat na abonament w ofercie utrzymaniowej bywa przyznawany w Godzinach albo Taryfach Kubali?

W regulaminie wymienione są: Plus, Echo, Akcja, Czasami, Często, Non Stop, Plus Lider, NowyPlus - występuje jednak zastrzeżenie, że: "Dla innych planów taryfowych konieczne jest uzyskanie zgody Polkomtel".

Czy ktoś z panów wie, jak wygląda obecnie praktyka?

#191472  autor: patark
 10 cze 2007, 20:55
Ja dostałem propozycję rabatu ale pod warunkiem pozostania w Godzinach, przy przejściu na Kubalę podobno nie mogłem mieć rabatu.

#191492  autor: Kaczy
 10 cze 2007, 21:45
Ja dostałem propozycję rabatu ale pod warunkiem pozostania w Godzinach, przy przejściu na Kubalę podobno nie mogłem mieć rabatu.
W salonie rabat dostępny jest tylko dla Nowego Plusa. Jednak telefonicznie da się uzyskać rabat na Godziny.
Natomiast na Kubalę jeszcze nie słyszałem, aby ktoś dostał rabat.

#191654  autor: adboy1
 11 cze 2007, 13:16
Blondair napisał:
"Rozmawiałem dzisiaj z Agnieszką C. w Salonie Firmowym w Marriocie i powiedziała mi, że to nie jest prawda, że nie ma PWA W Godzinach. Konsultantka powiedziała, że jest to ustalane indywidualnie w ofercie. Mówiła, że ostatnio robiła PWA klientowi właśnie w Godzinach, choć zaznaczyła, że w starszych taryfach na pewno PWA zrobić się nia da"

Potem były wypowiedzi "znawców", że to bzdury...

Tymczasem właśnie dokonałem PWA w Godzinach- przez 2699. W środę ma być kurier z Nokia E50 za 1 PLN. Zostają Godziny (z wieczorami i weekendami na stacjonarne) i moja zniżka 50 proc. z tytułu opieki nad osobą niepełnosprawną. Niestety, jak to w Plusie, dobrego telefonu- jak D900 czy P310 czy inne nie ma w ofercie, ale PWA w Godzinach jak najbardziej jest!!!

Szkoda, że osoby, które zabierają tu głos naprawde się nie orientują. Po przeczytaniu postów, że nie ma PWA w Godzinach, byłem gotów zrezygnować z Plusa.

#191675  autor: D@rio
 11 cze 2007, 14:24
a mnie ciągle chodzi po głowie PWA na 12 miesięcy przy BK300 :-) ...

Obrazek

#191676  autor: homzik
 11 cze 2007, 14:26
a ja sie ludze, ze dadza mi ceny z BK100 przy BK50... jak nie dadza to nie wiem co zrobie:) Chce 6288/K800/K550, umowa konczy sie za miesiac

#191742  autor: cabaler0
 11 cze 2007, 18:36
moj znajomy ostatnio dostal 3 nokie N73 po 200zl kazda. Niestety nie wiem w jakim abonamencie. Ma okolo 10 abonamentow w plusie... Czy to mozliwe?!

#191776  autor: Rokko
 11 cze 2007, 19:56
cabaler0, mozliwe - podejrzewam, ze rachunki tez sa wysokie.takich klientow nawet Plus traktuje juz indywidualnie.

#191835  autor: Kaczy
 11 cze 2007, 22:12
adboy1 pisze:Konsultantka powiedziała, że jest to ustalane indywidualnie w ofercie.
Tak jak napisałem jest to indywidualnie ustalane. Jedna osoba ma, a jedna nie.
Ale za to wszyscy mają PWA w Kubali :D

#192288  autor: cabaler0
 13 cze 2007, 13:24
Rokko pisze:cabaler0, mozliwe - podejrzewam, ze rachunki tez sa wysokie.takich klientow nawet Plus traktuje juz indywidualnie.
możliwe, że trafił na jakiegoś operatwnego doradce, bo moje rachunki są podobne, a nawet wyższe, a PLUS nie traktuje mnie indywidualnie:(.

#193644  autor: homzik
 18 cze 2007, 09:11
Ja w koncu zadzwonilem dzisiaj pod 2699, porozmawialem z pania konsultantka, zlozylem wniosek o cene z BK100 dla BK50, zobaczymy co bedzie (a zapewne nic nie bedzie:)) - maja sami oddzwonic:)
 #194412  autor: mirzur
 20 cze 2007, 10:40
Za dwa miesiące koniec zniżki na Nowy Plus 55. Wczoraj czytam:
" ( wł ) wbrew opiniom, że taryfy Kubali sprzedają się dobrze i Polkomtel nie ma sobie nic do zarzucenia w konstruowaniu taryf dla klientów indywidualnych trwają intensywne prace zmierzające do jak najszybszego wprowadzenia nowych i innowacyjnych planów taryfowych. Co najważniejsze, na powrót, podobnie do rozwiązań w Nowym Plusie - opartych o pakiety kwotowe, jako reakcja na rozwiązania kwotowe Play." (http://gsm.biz.pl/).
Czekać? Coś wiadomo?
 #194416  autor: waeren
 20 cze 2007, 10:56
mirzur pisze:Za dwa miesiące koniec zniżki na Nowy Plus 55. Wczoraj czytam:
" ( wł ) wbrew opiniom, że taryfy Kubali sprzedają się dobrze i Polkomtel nie ma sobie nic do zarzucenia w konstruowaniu taryf dla klientów indywidualnych trwają intensywne prace zmierzające do jak najszybszego wprowadzenia nowych i innowacyjnych planów taryfowych. Co najważniejsze, na powrót, podobnie do rozwiązań w Nowym Plusie - opartych o pakiety kwotowe, jako reakcja na rozwiązania kwotowe Play." (http://gsm.biz.pl/).
Czekać? Coś wiadomo?
Nie rozumiem jakie pakiety kwotowe były w Nowym Plusie, podobnie jak w kubali abo i w nim wliczona ilość minut/sms/mms. Nie wiem o co chodzi w tej wypowiedzi bo nie widzę żadnego podobieństwa Nowego Plusa do pakietów kwotowych Play, może ktoś mnie oświeci na jakich zasadach Nowy Plus był oparty o pakiety kwotowe?

#194930  autor: homzik
 21 cze 2007, 13:12
no coz, tak jak myslalem, nie obnizyli mi ceny na K800i... sami do mnie tez nie zadzwonili... ale jak zadzownilem pod 2699 i poprosilem o oddzwonienie to o dziwo po kilkunastu minutach mialem telefon:) Zlozylem kolejna prosbe, tym razem o obnizenie ceny E50, na to moze ich stac:) Jak nie to biore DWiW w ANZ na 6 miesiecy, a w lutym, gdy skonczy sie umowa na innym numerze, chyba Era Biznes:)

#195196  autor: patark
 21 cze 2007, 23:09
waeren pisze:może ktoś mnie oświeci na jakich zasadach Nowy Plus był oparty o pakiety kwotowe?
W Nowym Plusie po zalogowaniu w e-BOKu w Rozliczeniach i Pakietach nie było minut i sms-ów tylko zł, WIĘC W PEWNYM SENSIE BYŁY TO PAKIETY.
A teraz z innej beczki, dostałem pismo od Plusa, że mogę wybrać nowy telefon i Biznesklasę lub rabat na Godziny. Trochę dziwi mnie ta Biznesklasa, jestem klientem indywidualnym a tu mi proponują Biznesklasę. Chyba że ktoś pomylił kartki i koperty?
  • Strona 75 z 147
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 147
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75