• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#170951  autor: pajorro
 06 kwie 2007, 07:29
Wejdź na strone Nokii i tam będziesz miał ustawienia dla Play. Oczywiście tylko dla telefonów Nokia... ;-)

#171151  autor: D@rio
 06 kwie 2007, 17:47
PLAY sam przysyła ustawienia WAP/GPRS/MMS automatycznie zaraz po zalogowaniu do sieci...

Przy każdej "zmianie" telefonu to nastąpi.

Obrazek

#172228  autor: m545
 09 kwie 2007, 23:16
Aha, no to dzieki wielki :)

#188047  autor: ztomasz
 31 maja 2007, 17:40
No i z tego co mi wiadomo takie ustawienia mozna ponownie wyslac ze strony play

#188126  autor: Prometo
 31 maja 2007, 20:38
Na stronie Play znalazłem coś takiego

Auto-konfiguracja telefonu

Po każdym wyjęciu i włożeniu karty SIM do swojego telefonu automatycznie otrzymujesz SMS-y konfiguracyjne. Pierwszy z nich zawiera informację ogólną, zaś dwa kolejne zawierają ustawienia WAP-a i MMS-ów.

Ustawienia z SMS-ów należy zapisać (jeśli zostaniesz proszony o podanie kodu, trzeba wpisać: 0 lub 0000). Jeśli jednak zdarzy się że nie uda Ci się zapisać ustawień z SMSów, wyślij SMS-a o treści Play lub Play_model telefonu na numer 9999 (SMS bezpłatny) np. dla Motoroli V3xx, należy wpisać w treści SMS-a: Play lub Play Motorola V3xx

W odpowiedzi otrzymasz SMS-y konfiguracyjne dla wap-a i MMS-ów. Nowe ustawienia należy zapisać w telefonie.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#192665  autor: P@olo
 14 cze 2007, 19:53
Witam

Bardzo proszę o opisanie krok po kroku jak skonfigurować WAP i MMS dla PLAY w Samsungu C300 Dzwoniłem do ok Play ale miła pani powiedziała mi że nie może mi pomóc ponieważ nie mają autokonfiguracji ani kofiguracji zastępczej dla tego modelu telefonu. Czy oznacza to że nie będę mógł w ogole wysyłać mmsów z tego telefonu?. Wcześniej wpisałem ręcznie ustawienia podane w jednym z konkurencyjnych serwisów o telefonii komórkowej. Niestety nic to nie dało jest komunikat "usługa niedostępna"