• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 3 z 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25

#182642  autor: przemek910
 12 maja 2007, 17:58
jahu pisze:Dzieki - akurat pierwszy tylko pobieznie przeczytalem - a tu tez kalafior w stylu: Cytat:

11. Wyłącznym właścicielem kart SIM jest P4.

Jak wydzwonie to mam oddac im karte?
Zobacz na pkt. nr 22 :|
trzeba im oddać kartę :lol:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#182643  autor: jahu
 12 maja 2007, 17:59
chodzi mi o regulamin pierwszego rozdawnictwa - pisza tylko o wlasnosci - o zwrocie nic a nic

#182645  autor: b@sho
 12 maja 2007, 18:01
kin pisze:Zobacz na pkt. nr 22
trzeba im oddać kartę
ale to w drugiej edycji, w pierwszej tego zapisu nie ma :wink:
jahu pisze:Cytat:

11. Wyłącznym właścicielem kart SIM jest P4.

Jak wydzwonie to mam oddac im karte?
taki punkt jest u wszystkich opow jesli sie nie myle, ze sa wlascielami karty i o zgubieniu czy tez kradziezy trzeba ich poinformowac :P

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#182649  autor: jahu
 12 maja 2007, 18:24
tak czys to teoretzcnie jak to ich wlasnosc to jakby chciali moga rzadac kaski za zgubienie itp - jesli traktowac to jako wypozycznie karty

#182650  autor: b@sho
 12 maja 2007, 18:27
jahu wiem jedno, bedzie smiesznie :P pozatym narazie nie mam tego startera i nie wiem czy dojdzie kiedykolwiek :mrgreen:

#182652  autor: jahu
 12 maja 2007, 18:32
no ja sie zapisalem juz na drugi - tylko ciekawi mnie sprawa aktywacji tej karty - bo ktos gdzies na telepolis pisal ze karty maja waznosc i sa aktywowane - a to mi nie po mysli bo najpierw stestowac bym chcial ta z swiezszej promocji skoro wstawili pkt22 i sie spodziewam predzej problemow niz z 1 rozdawnictwem - nie ukrywam karty posluza mi jedynie do potestowania jak w praktyce ten play wyglada.

#182656  autor: b@sho
 12 maja 2007, 18:37
jahu chyba we wszystkich sieciach na starterach jest data waznosci. czy sie myle :?: mysle ze bedzie na nich jakas odlegla data :wink: jak dostane pierwszy do rak to napisze jak sprawa wyglada

#182677  autor: D@rio
 12 maja 2007, 19:39
b@sho pisze:jahu chyba we wszystkich sieciach na starterach jest data waznosci. czy sie myle mysle ze bedzie na nich jakas odlegla data jak dostane pierwszy do rak to napisze jak sprawa wyglada
ja na swoim starterze PLAY też nie widzę daty ważności ...

Obrazek

#182680  autor: JVoo
 12 maja 2007, 19:57
niestety na startach PLAYa nie ma daty ważności ... i można powiedzieć, że jest to coś nowego w porównaniu do innych opów... coś negatywnie innego ...
tak czys to teoretzcnie jak to ich wlasnosc to jakby chciali moga rzadac kaski za zgubienie itp - jesli traktowac to jako wypozycznie karty
właśnie przyjrzałem się mailowi od Onetu i Playa i jako takiej informacji o wygranej w nim nie ma... Jedyne co tam pisze to, że znalazłem się w gronie osób które OTRZYMAJĄ starter. A otrzymać można coś co nie jest naszą własnościa i podlega zwrotowi... gdybyśmy WYGRALI to nie ma bata żeby ktoś mi odebrał starter :lol:
Z takiego prostego konkursu zrobiło się tyle nieścisłości...

#182681  autor: b@sho
 12 maja 2007, 20:00
D@rio na starterach innych opow widzialem daty "waznosci: :P czyli playowego startera nie bedzie mozna za bardzo zostawic na inne czasy bo nie wiadomo kiedy go wylacza...
JVoo pisze:A otrzymać można coś co nie jest naszą własnościa i podlega zwrotowi
to bedzie jeszcze smieszniej niz mi sie wydaje :mrgreen: i najpierw trzeba otrzymac ten starter :P bo poki co to sa startery-widmo :mrgreen:

#182682  autor: Filip
 12 maja 2007, 20:01
Tak z ciekowości napisze dostał już ktoś ten starter? Jak myślicie za ile dni dojdą? W tej promocji co było "5 tysięcy starterów" nie było nic w regulaminie o zwrocie jeżeli nie bedziemy korzystać,bo w tych nowych co jest 900 sztuk dziennie jest taki wpis w regulaminie.

#182684  autor: b@sho
 12 maja 2007, 20:03
Gruby pisze:nie było nic w regulaminie o zwrocie jeżeli nie bedziemy korzystać,bo w tych nowych co jest 900 sztuk dziennie jest taki wpis w regulaminie
Gruby punkt 22 drugi mowi o oddaniu nieaktywnej karty, czyli jak zuzyjesz wsadziszdo szuflady i op go wylaczy kiedys to staje sie nieaktywny - czyli do zwrotu :mrgreen:

#182686  autor: JVoo
 12 maja 2007, 20:08
Gruby pisze:Tak z ciekowości napisze dostał już ktoś ten starter? Jak myślicie za ile dni dojdą?
Ja bym spodziewał sie ich za tydzień najwcześniej :wink:

Bez Przycisków
[center]Obrazek[/center]

#182736  autor: babeo
 12 maja 2007, 22:15
D@rio pisze:ja na swoim starterze PLAY też nie widzę daty ważności ...
Czyli jeżeli nie aktywujemy startera, to nie musimy im oddawać :-D

#182753  autor: b@sho
 12 maja 2007, 22:38
babeo ale kiedys go zdeaktywuja i co wtedy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#182754  autor: babeo
 12 maja 2007, 22:39
Ale słyszysz, że one są wieczne :lol:

#182808  autor: piotrekb
 13 maja 2007, 10:10
A wie ktoś gdzie trzeba będzie oddać te startery z promocji 900 dziennie? Pisałem w tej sprawie maila do Play i do Onetu, ale oczywiście nie dostałem odpowiedzi (wysłałem w piątek).

#182814  autor: jahu
 13 maja 2007, 10:22
Biedny Play - wymyslil sobie taki regulamin i mimo ze jeszcze nie dotarly karty to juz pytania i chca oddawac :P :twisted:

#182867  autor: piotrekb
 13 maja 2007, 13:29
Ja jeszcze nie zamówiłem, jak można oddać w salonie to zamówię, ale jak trzeba gdzieś wysyłać to mam gdzieś taką promocję. I tak wygrałem jeden starter w tej akcji co 5000 dawali.

EDIT: Dzwoniłem przed chwilą do Playa odnośnie tej akcji. Żeby oddać starter trzeba mieć cały zestaw od Playa i można go oddać w Warszawie albo w Gdańsku. Nie można go odnieść do innego salonu lub wysłać pocztą. Dziękuję, ale nie skorzystam z promocji.

#182937  autor: jahu
 13 maja 2007, 18:01
piotrekb - ze niby tylko w tych miastach? gdzie tak napisane?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2007, 21:05 przez jahu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 3 z 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5