Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
No raczej nie...blom pisze:nie prościej tak tak ??? bez żadnych umow
to "kiszka" takie ograniczenie - a jak "wyjdzie" poza "zasięg" tego to co ? brak możliwości dzwonienia? - to kicha na max'a!D@rio pisze:provocatorka, będzie dobrze. Sfera działania to nie jeden BTS. Będziesz zaprogramowana do wielu różnych, określających mniej więcej trójkąt min. 500m. ale często nawet i ponad 1km i więcej.
nie wyjdzie. Bo tak jej to skonfigurują aby była w polu działania. No chyba że będzie jeździła po Polsce z tą kartą SIM czy po województwie to wiadomo że nie będzie działało - i prawidłowo, bo ma nie działać, ponieważ takie jest ograniczenie.blom pisze:
to "kiszka" takie ograniczenie - a jak "wyjdzie" poza "zasięg" tego to co ? brak możliwości dzwonienia? - to kicha na max'a!
D@rio pisze:nie wyjdzie. Bo tak jej to skonfigurują aby była w polu działania. No chyba że będzie jeździła po Polsce z tą kartą SIM czy po województwie to wiadomo że nie będzie działało - i prawidłowo, bo ma nie działać, ponieważ takie jest ograniczenie.
Normalnie juz nie wyrabiam z ta eraPawrzes pisze:No, no , ładny BTSikDobrze te się tam zjawiłeś
Wykoki maszcik może pokryć spory obszar. Tempo też zapewnia dobra pogoda którą mamy od kilku dni
Jesli telefon będzie "widział" sygnał z tego BTSa to powinien przestać się logować do tych dalczych lokalizacji... No ale fale różnie się czasem rozchodzą... Napewno zasięg w Rąbieniu poprawi się i to znacznie
Aleś się Kolego wysilił z tym swoim postem , dostałem na mejla info nowej odpowiedzi w temacie, który śledzę - a Twoja wypowiedź nie wniosła nic ciekawego i nowego - za wyjatkiem chyba nabijania licznika postów.....marcinb pisze:W moim rejonie Era ma tragiczny zasięg.
a co Ci mi podpowiesz?krzykos pisze:Aleś się Kolego wysilił z tym swoim postem , dostałem na mejla info nowej odpowiedzi w temacie, który śledzę - a Twoja wypowiedź nie wniosła nic ciekawego i nowego - za wyjatkiem chyba nabijania licznika postów.....marcinb pisze:W moim rejonie Era ma tragiczny zasięg.![]()
Jeśli masz kiepski zasięg to podałbyś trochę więcej informacji, jaki dokładnie rejon - z jakich nadajników korzystasz itd.... Tak jak to robi Kolega Szalony wtedy coś można wywnioskować, podpowiedzieć .... a tak to ech.....