PiKi pisze:Misiek1990 - no na 3 lata , ale chyba ten telefon nie stanie się aż takim dziadem przez ten okres ..

Telefon może i nie ale cennik usług (nawet jak na Orange) może się zmienić znacząco.
Jeżeli chodzi o mixa , to orange i tak jest uczciwe i mam takie same warunki jak nowi użytkownicy ( od 4 lat ).
A teraz AD rem
BYłem dziś w salonie . Próbowałem się wgapiać w monitor kolesia , na co on od razu przesuwał go abym nic nie widział. Pomyślałem, że ma coś do ukrycia. Zagadałem go, że chcę aby mi pokazał inny telefon i on po niego poszedł. W tym czasie ja się dorwałem do monitora i zobaczyłem pole "stopień negocjacji". Byłem na pierwszym stopniu , więc koleś proponował mi SE K750i za 245 zł . Powiedziałem że lepszą ofertę dostałem na *400 na co on od razu podał mi taką samą kwotę. Specjalnie poprosiłem go o jeszcze 2 inne telefonu . znów dorwałem się do monitora i byłem już na 2 stopniu negocjacji. Pomyślałem " o psu w d*pe , ja ci pokażę " Przy okazji sprawdziłem ile jest stopni negocjacji - 3.
Przyniósł mi te telefony , na co ja że jednak zostanę przy Se ale jeżeli dostanę go za mniej niż 120 zł . On powiedział że niestety nic się nie da zrobić , na co ja , że mu dziękuję wstałem i zacząłem wychodzić . Byłem już na drzwiami kiedy koleś wyleciał za mną na ulicę i miłym głosem oznajmił , że zobaczymy co można jeszcze zrobić . I co się dało zrobić ?
Dostałem go za 98 zł