D@rio pisze:kin pisze:Czemu? Jest aplikacja 'Doładuj' - dzięki niej możemy doładować konto w systemie TT.
ale doliczy dodatnio (tak mi się wydaje) a nie odciągnie od pakietu kwotowego, prawda? O to mi chodziło.
Widzisz D@rio nie znasz oferty...
... a twoja pierwsza wypowiedż tak brzmi, dla mnie , jakbyś chcial mnie wyśmiać , a nie pomóc temu kto postawił temat.
Postaram się odpowiedzieć na twoje pytania najbardziej wyczerpująco jak tylko bedę potrafił , a wiec:
1 . W pakietach biznesowych kwotę zobowiązania możemy przeznaczyć na dowolne uslugi dostępne u operatora , także doładowania TakTaka i Heyah.Czyli jest taka mozliwość.
2.....jak napisałem "kupując aktywacje w promocji
Taryfa wyżasza w cenie niższej mamy na pakiet kwotowy zniżke 50%", więc za tę samą kwote możemy rozmawiać dwa razy dłużej , czyli 50% taniej - tak to obliczylem .
3 ...jestem takim psełdo przedsiębiorcą (jak to trafnie nazwałeś - i sie tego nie wstydzę- poprostu umiem czytać i rozumiem to co czytam w regulaminach promocji i aktualnych przepisach

)Jeśli chodzi o nip to osoba fizyczna prowadząca działalnśc gosp. nie dostaje nowego nipu tylko ko
rzsta

z dotychczasowego. ZUS - no cóż- jesli nie rozpoczniemy działalnosci w swietle prawa to ZUSu nie placimy, bo z jakiej racji

a idąć do operatora dzień po otwarciu dzialalności , zusu nikt nie bedzie od nas oczekiwał bo na zapłacenie jest zawsze kilka , kilkannaście dni.
4. Jakie tylko chcemy ja np. "przerobiłem" wszystkie aktywacje na biznesowe, dodatkowo wyrobilem sobie kartę do makro i selgros- mi regon przydał sie do tego - innym może sie przydać do jeszcze innych celów (jakich to już ich sprawa)- Btć może dla ciebie to wszystko mało - kwestia priorytetów- mi się to opłacało.
Generalnie celem tych działań było 3lata temu zakupienie licencji gprs(bo na internet z innego źródla nie mogłem liczyć i to była dla mnie wtedy jedyna opcja), którą można było kupić tylko posiadając regon, natomiast cała reszta o której wspomniałem była przy okazji...
...chyba wszczystko z mojej strony na tenże temat ....Mam nadzieję że odpowiedziałem wyczerpujaco i zaspokoiłem twój głód wiedzy w tym temacie

....